niki floroy

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΟΥ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Με ιδιαίτερη αίσθηση ευθύνης, αποφάσισα να αποδεχτώ την  τιμητική πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη  Τσιχριτζή, αυτή    της συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» εν όψη των Επιμελητηριακών εκλογών  (8/9 Δεκεμβρίου 2024) και να εργαστώ σκληρά , με την  εμπειρία και το  όραμα του Προέδρου και όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας, μεταξύ άλλων, για την ανάπτυξη  της περιοχής, της. τοπικής οικονομίας, τη  στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων,  την ενίσχυση του τουρισμού, την προστασία του Περιβάλλοντος, με την ανάπτυξη βιώσιμων πρακτικών και προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας .

Ως γυναίκα  αποτελεί για μένα πρόκληση  η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας  σημαντικό βήμα για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ισότητα.

Είμαι πεπεισμένη ότι για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας μετά τις εκλογές θα ξεκινήσει μια νέα εποχή αυτή του πιοβιώσιμου και  συμπεριληπτικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

ΝΙΚΗ ΦΛΩΡΟΥ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΟΥ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 

Η Νίκη Φλώρου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αμφιλοχία όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. από τη νεαρή της ηλικία.

Σήμερα διευθύνει την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση > στην Αμφιλοχία  και  παράλληλα είναι  Αντιπρόεδρος της επιχείρησης επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων « Καραγιάννης ΑΕΒΕ»

Κάτοχος πτυχίων της Αγγλικής γλώσσας και γνώσεων χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καραγιάννη και έχουν δυο κόρες την Ιουλία και την Αθηνά, φοιτήτριες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση οι οποίες σπουδάζουν International business and management.

niki floroy
niki floroy
niki floroy 1
niki floroy 1

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr