Η Εθνική Ομάδα στις 14 Νοεμβρίου είναι έτοιμη να γράψει μια από τις ένδοξες σελίδες του παρελθόντος, αφού αν νικήσει ξανά την Αγγλία σφραγίζει τυπικά την πρώτη θέση του ομίλου στο Nations League και το Μουντιάλ έρχεται πιο κοντά.

Στην ΕΠΟ βέβαια τρίβουν από χαρά τα χέρια τους, αφού η επιλογή του ΟΑΚΑ ως έδρα του αγώνα, αποδεικνύεται σοφή. Τα 65 χιλιάδες εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία. Προετοιμασία άρχισε και η ΓΓΑ, καθώς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ετοιμάζει μια ειδική βράβευση .

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου, ο κος Βρούτσης ενημέρωσε  πρόσφατα την ΕΠΟ για την πρόθεσή του να τιμήσει την Εθνική Ομάδα του 2004 η οποία έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την κατάκτηση του EURO2004, με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι (ετών) από εκείνο το αξέχαστο καλοκαίρι.

Έτσι πριν τη σέντρα, ένα κατάμεστο Στάδιο θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τη θρυλική αποστολή της Εθνικής, δίνοντας έξτρα κίνητρο στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για μια ακόμη μεγάλη γαλανόλευκη βράδια.

Σημειώνουμε πάντως, πως παρ’ ότι πέρασαν τόσα χρόνια, η ΕΠΟ δεν έχει καταφέρει να τιμήσει αυτή την Εθνική σε μια ειδική εκδήλωση. 

Δημήτρης Μαλισιώβας


Πηγη