«Ποτέ δεν το περίμενα»

«Πώς να το εξηγήσω τώρα εγώ αυτό; Μετά από την καλύτερη μου φίλη, δυστυχώς χτύπησε και τη δικιά μου πόρτα και μου πήρε τον άγγελό μου. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Αλλά εκείνη παλεύει ακόμα και τώρα να πάρει απαντήσεις για τα παιδιά της. Δεν αντέχεται όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

«Σίγουρα είναι λάθος γιατρού»

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τις ομοιότητες, που παρουσιάζουν οι υποθέσεις αλλά και για το πώς το εξηγεί η ίδια όλο αυτό, απάντησε:

«Εγώ είπα πως φταίνε οι γιατροί του νοσοκομείου. Γιατί το παιδί ήταν μια χαρά υγιέστατο, με τα εμβόλια του και μόλις το πήγα στο νοσοκομείο που δεν είχε καλή αναπνοή, μετά από ούτε μισή ώρα, το παιδί μου βγήκε νεκρό. Σίγουρα είναι λάθος γιατρού».

«Θέλω να μάθω από τι έφυγε το παιδί μου και γιατί»

Μιλώντας για τις επόμενες κινήσεις της, είπε:

«Έχω βάλει δικηγόρο, η οποία μου είπε να πάω στο Τμήμα να κάνω μήνυση κατά του νοσοκομείου της Αμαλιάδας και από εκεί και πέρα, θα αναλάβει η ίδια για να πάρουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα τα αποτελέσματα του παιδιού μου. Δεν το αφήνω έτσι εγώ, θα το προχωρήσω. Θέλω να μάθω από τι έφυγε το παιδί μου και γιατί έφυγε».

Περιέγραψε τι συνέβη κατά τις επίμαχες ώρες του τραγικού συμβάντος, αλλά και για το ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του παιδιού.

«Στις 10:30 το παιδί έφαγε και το συμβάν έγινε στις 13:05. Εκείνη την ώρα ήταν δίπλα στο παιδί η Ειρήνη, η οποία αντιλήφθηκε πρώτη ότι κάτι δεν πάει καλά με την αναπνοή του. Ο πατέρας του παιδιού ήρθε στο νοσοκομείο, γιατί τον ενημερώσαμε. Φώναζε στους γιατρούς γιατί έγινε, πώς έγινε. Ψάχνει κι αυτός να δει από τι έφυγε το παιδί του».


Πηγή