Δημοσκοπήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ μειώνει το προβάδισμα της Κάμαλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις και η πρώην αντιπρόεδρος αλλάζει στρατηγική και πλέον εστιάζει στους νέους άντρες. Αφήνει στην άκρη την ευγένεια και οξύνει τη ρητορική της απέναντί στον αντίπαλό της.

«Είναι για λόγους σαν αυτούς που ο στρατηγός Μαρκ Μίλεϊ, ο πρώην επικεφαλής του Μικτού Επιτελείου Στρατού, ο ανώτατος στρατηγός του Ντόναλντ Τραμπ, έχει αποκαλέσει τον Τραμπ- και παραθέτω τα λόγια του- ”φασίστας μέχρι το μεδούλι”», δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος Δημοκρατικών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάλι, μόνο καλά λόγια λέει για την Κάμαλα: «Δε μου άρεσε πολύ ο Μπάιντεν και τώρα μου αρέσει αρκετά. Και τώρα λέω ότι (η Κάμαλα) είναι πολύ χειρότερη από αυτόν. Ήταν πολύ καλύτερος υποψήφιος από αυτήν, αλήθεια. Κι όταν κερδίσουμε και την ξεφορτωθούμε, θα μου αρέσει πολύ, αλλά αυτήν την στιγμή, δεν την αντέχω».

Ούτε η Κάμαλα αντέχει τον Ντόναλντ, αφού τρελό τον ανεβάζει, ανισόρροπο τον κατεβάζει. Ιδίως όταν ο Τραμπ χειροκροτεί τα ακροδεξιά στοιχεία που επιτέθηκαν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021.

Στην αιχμηρή ομιλία του στο ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο Αλ Σμιθ στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ με τη Μελάνια στο πλάι του, επέκρινε την Κάμαλα επειδή δεν πήγε στην εκδήλωση.

Χάρις και Τραμπ πηγαίνουν στήθος με στήθος στις 7 κρίσιμες πολιτείες που θα κρίνουν τις εκλογές.


Πηγή