Προετοίμασαν με κάθε λεπτομέρεια τον γάμο τους και τη δεξίωση. Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να είναι όλα στην εντέλεια. Όμως, για τουλάχιστον 22 ζευγάρια η μεγάλη μέρα τινάχθηκε στον αέρα, καθώς το κτήμα στο Κορωπί που διαχειριζόταν από το 2021 εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων, λειτουργούσε χωρίς άδεια και είχε σφραγιστεί κατ’ επανάληψη.

Τα χρήματα δεν επεστράφησαν ποτέ και σε πολλές περιπτώσεις οι εκδηλώσεις είτε ματαιώθηκαν είτε έγιναν αλλού με επιπλέον έξοδα.

«Γενικά πίεζε, πίεζε πάρα πολύ να πάρει τα λεφτά νωρίς. Συνολικά τώρα που μιλάμε έχω δώσει 10.500 ευρώ. Το μόνο που έχουμε πάρει ένα κοινό μήνυμα ότι θα σας δοθούν τα χρήματα σας πίσω. Η πρώτη προκαταβολή θα σας έρθει πρώτη Αυγούστου που μας πέρασε», ανέφερε θύμα της απάτης.

Οι καταγγελίες στο MEGA ανθρώπων που πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για έναν παράνομο και σφραγισμένο χώρο πέφτουν βροχή.

Όλα αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Ιούνιο όταν σε πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε στον συγκεκριμένο χώρο 4 παιδάκια τραυματίστηκαν σε ένα φουσκωτό παιχνίδι, με την ιδιοκτήτρια τότε να συλλαμβάνεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως διαπιστώθηκε, ο χώρος, στον οποίο υπάρχει και εκκλησάκι, λειτουργούσε χωρίς άδεια.

«Πήγαινε έσκιζε τα χαρτιά και άνοιγε και λειτουργούσε κανονικά ξανά. Βρήκαμε καταγγελία από τη Μητρόπολη του Κορωπίου ότι δεν θα συνεργαστούμε ξανά με το συγκεκριμένο κτήμα γιατί δεν έχει καμία άδεια. Μάλιστα, ο λειτουργός της εκκλησίας έγραφε ότι όσοι γάμοι έχουν γίνει παρακαλώ να έρθουν στην Μητρόπολη να επικοινωνήσουμε για να γίνουν έγκυροι», συμπλήρωσε το θύμα απάτης.

Το MEGA εξασφάλισε έγγραφα που δείχνουν πόσες φορές είχε σφραγιστεί από τον δήμο η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Στις 18-06-2024 σφραγίζεται με την επισήμανση ότι είναι η τέταρτη φορά.

Στις 2-7- 2024 σφραγίζεται ξανά.

Στις 5-07-2024 σφραγίζεται και πάλι με την επισήμανση επ’ αόριστον.

Ο κύριος Δημήτρης, ναι μεν κατάφερε να παντρευτεί στο κτήμα, πλήρωσε όμως 2.000 ευρώ για φωτογράφο, χρήματα που όπως καταγγέλλει οικειοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια. Αποτέλεσμα να πληρώσει έξτρα 1.300 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση γονείς παιδιών προπλήρωσαν για πάρτι αποφοίτησης. Μία ημέρα πριν ενημερώθηκαν ότι η επιχείρηση ήταν κλειστή. Δεν πήραν ποτέ πίσω τα χρήματα.

Τα ζευγάρια που καταγγέλλουν ότι εξαπατήθηκαν ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο παραμένει ενεργή, όπως και τα social media.


Πηγή