Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 17:15, με την αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό στο “Κ.Γ. Ιωάννης Μπουρούσης”. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον γλουτιαίο. Αντίθετα, στη 12άδα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά το διάστρεμμα που τον κράτησε 35 ημέρες εκτός δράσης. Ο Σέρβος σέντερ μπήκε στην επτάδα των ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα, παίρνοντας τη θέση του συμπατριώτη του, Φίλιπ Πετρούσεφ. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει πλέον… υπεροπλία στη “γραμμή” των ψηλών.

Για το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος μένει το… κυρίως πιάτο. Συγκεκριμένα, στις 20:15 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ανακαινισμένο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο Έργκιν Άταμαν δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” τους Κώστα Σλούκα και Δημήτρη Μωραΐτη. Ωστόσο, ετοιμοπόλεμος είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας κι αποκλειστικά από την ΕΡΤ3, ενώ παράλληλα θα καλυφθούν και ραδιοφωνικά, από τη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Άρης – Προμηθέας Πάτρας 86-75
Μαρούσι – Περιστέρι 73-79
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 73-62

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου 74-82

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

17:15 Καρδίτσα – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
20:15 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

//Α.


Πηγη