Την βοηθούσε καθημερινά με τα ψώνια. Γνώριζε σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους την βασική ύποπτη για την δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, την 50χρονη οικιακή βοηθό της.

Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν ο ξάδελφος της 84χρονης μαζί με κλειδαρά και αστυνομικούς την εντόπισαν νεκρή σε μία λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού έχοντας δεχθεί πισώπλατα μία μαχαιριά. Στο πάτωμα υπήρχαν πατημασιές με αίμα ενώ πίσω από την πόρτα υπήρχαν τα κλειδιά, γεγονός που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη γνώριζε και άνοιξε στο δολοφόνο της.

Οι αντιφάσεις και τα ψέματα

Δύο είναι τα επιβαρυντικά για την 50χρονη στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη γυναίκα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι της ηλικιωμένης την ημέρα της δολοφονίας στις 11.15 το πρωί της 11ης Οκτωβρίου. Άνοιξε με κλειδί την εξώπορτα ενώ την πόρτα του διαμερίσματος την άνοιξε η 84χρονη.

Έμεινε στο σπίτι περίπου 1,5 ώρα και βγήκε στις 12.45.

Οι ίδιες κάμερες δεν έπιασαν κανένα άλλο άτομο να πλησιάζει στο σπίτι τις επίμαχες ώρες.

Το δεύτερο στοιχείο είναι το γεγονός ότι όταν οι Αρχές της ζήτησαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα η ίδια υποστήριξε ότι της τα έκλεψαν.

Η 50χρονη μένει με την οικογένεια της στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα. Σε δηλώσεις του συζύγου της στο MEGA και την εκπομπή Live News λίγο μετά τη δολοφονία υποστήριξε ψευδώς ότι είχαν φύγει από το σπίτι εδώ και ένα χρόνο.

«Ήταν μία κυρία ωραία, είχαμε μία καλή γειτονιά εκεί, τώρα πώς και τι εκεί δεν ξέρω τι έγινε. Έχουμε χρόνο που δεν μέναμε εκεί, απλά πηγαίναμε πέρα δώθε να δούμε το σπίτι. Εγώ την σύζυγο την έχω εδώ, στα επείγοντα στο νοσοκομείο είμαι. Έχει πάθει εγκεφαλικό», δήλωσε ο σύζυγος της 50χρονης.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και τα χρήματα που η ηλικιωμένη έκρυβε στο σπίτι της.

Το παζλ της δραματικής υπόθεσης συμπληρώνεται σιγά σιγά και οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος.


Πηγή