kosmos panaitolikos

Γράφει ο Άγγελος Πολύζος

Ο Παναιτωλικός δίνει έναν σημαντικό αγώνα με τον Βόλο, το Σάββατο και ώρα 17:00, στο Αγρίνιο. Η ΠΑΕ έχει απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο. Ο ενθουσιασμός απο τα αποτελέσματα και η πορεία της ομάδας κάνει τους φιλάθλους να ζούν για το μάτς του Σαββάτου. Λίγο νωρίτερα όμως, και συγκεκριμένα στις 15:30 στα γήπεδα του Δήμου Αγρινίου διεξάγονται πέντε παιχνίδια. Με οκτώ ομάδες του Δήμου να αγωνίζονται αυτή την ώρα.

Συγκεκριμένα:

Παναγρινιακός-Ναυπακτιακός
Αστέρας Αγρινίου – ΑΕ Αλυζίας
Παντάνασσα – Δάφνη Μεγάλης Χώρας
Ένωση Αγίου Δημητρίου – ΑΟ Ρηγανά
Γαβαλού – Απόλλων Δοκιμίου

Η απορία μου είναι. Το πρόγραμμα της σούπερλίγκ είναι γνωστό αρκετό καιρό. Και η ΕΠΣΑ βέβαια έχει το ελαφρυντικό ότι βγάζει το πρόγραμμα αρχές του μήνα, δεν είναι πρόγραμμα εβδομάδας. Στην περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσε να αλλάξει τουλάχιστον η ώρα διεξαγωγής των αγώνων που διεξάγονται κοντά στο Αγρίνιο? Αν τα μάτς ξεκινούσαν πχ στις 14:30 θα τελείωναν 16:15 και υπήρχε το περιθώριο οσοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα σωματεία, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, τεχνικά επιτελεία και φίλαθλοι να μεταβούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού μετά τον αγώνα της ομάδας τους, να χαρούν και να πανηγυρίσουν μαζι με τους υπόλοιπους οπαδούς. Γιατί να το στερηθούν και οι ίδιοι και ο Παναιτωλικός? Υπάρχουν γονείς που αγωνίζονται τα παιδιά τους σε ομάδες τοπικού, πρέπει να είναι δίπλα τους, και παράλληλα έχουν διαρκείας στον Παναιτωλικό. Επίσης πολλοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες των ομάδων αυτών έχουν διαρκείας στον Παναιτωλικό.

Ειναι μια ιστορική στιγμή αυτή για το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό μας. Με νίκη, και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Και ο Παναιτωλικός μας χρειάζεται όλους.

Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, βράδυ Τρίτης, δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση απο την ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, μέσω δελτίου τύπου, ούτε κάποια πληροφορία ότι υπάρχει πρόθεση να αλλάξει κάτι. Εύχομαι να κάνω λάθος η να μην έχω σωστή πληροφόρηση.

Όμως και οι ομάδες στο τοπικό έχουν ανάγκη τους φιλάθλους, όπως έχουν ανάγκη και τα ΜΜΕ για να καλύπτουν τους αγώνες τους. Και το Σάββατο, αν δεν αλλάξει κάτι, όλοι αυτοι θα λείψουν απο αυτά τα παιχνίδια.

Υ.Γ. Την επόμενη ημέρα αλλάζει η ώρα και τα μάτς της Κυριακής ορίστηκαν στις 15:00.

Υ.Γ.2 Δεν γνωρίζω αν απο την ΠΑΕ υπήρξε κάποιο αίτημα για το συγκεκριμένο θέμα, είναι καθαρά μια προσωπική άποψη.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr