Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού και στάθηκε στα «μυστικά» των «κυανοκίτρινων» αποδυτηρίων.

Ο Γιάννης Πετράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Action 24 «Πάμε Γήπεδο» και μίλησε για την εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, αλλά και για την δική του προπονητική πορεία.

«Αυτό που έχει σημασία για μένα» είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού στο ξεκίνημα των δηλώσεών του «είναι να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι, να βελτιώνουμε το δικό μας το παιχνίδι, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορούμε να επηρεάζουμε την αντίπαλη ομάδα και τα αποτελέσματα».

Το σημαντικό για μένα είναι εμείς ως ομάδα με βάση τις δυνατότητες και τα όπλα μας, να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Μόνο μέσα από αυτή την διαδικασία μπορούμε να επηρεάσουμε και την άλλη ομάδα. Εγώ ως προπονητής προσπαθώ να βελτιώσω την δική μας την ομάδα. Με κάθε διαφορετικό αντίπαλο έχουμε και διαφορετικά προβλήματα να διαχειριστούμε. Εκεί μπαίνει η ειδική τακτική για κάθε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι εμείς να έχουμε μία ταυτότητα που θα μας ικανοποιεί με βάση την κουλτούρα που έχουμε. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον σεβασμό που εισπράττει από τους αντίπαλους προπονητές σχολίασε πως «υπάρχουν πράγματα που ο καθένας έχει οδηγό στην ζωή του. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα χωριό στο Ρέθυμνο. Εφυγα 18 χρονών, έχοντας λάβει σεβασμό και αξιοπρέπεια. Καταθέτω αυτό που πιστεύω ως άνθρωπος, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Δεν κάνω κάτι εξεζητημένο. Καταθέτω με αντικειμενικότητα αυτό που προσλαμβάνω. Αισθάνομαι ότι πρέπει να καταθέτω αυτό που βλέπω».

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή