Το Θεραπευτήριο Αθηνών υποστηρίζει την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού»

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Το Θεραπευτήριο Αθηνών υποστηρίζει έμπρακτα τον αγώνα για την πρόληψη της νόσου συμμετέχοντας ενεργά στη δράση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και της Cosmomed S.A., «Κάθε ροζ γάντι filoskin, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού».

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που είμαστε μέρος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας καθώς μέρος των εσοδών από κάθε Ροζ Γάντι filoskin που αγοράσαμε τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο διατίθεται απευθείας στον Σύλλογο, συμβάλλοντας στις προσπάθειές του για την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού. Μέσα από αυτή τη συμμετοχή συνεισφέρουμε στην ενημέρωση για τις μεθόδους πρόληψης και τη διάδοση της σημασίας της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

«Είναι τιμή μας να αποτελούμε μέρος της προάσπισης της δημόσιας υγείας με μια πράξη που έχει επιπλέον και κοινωνικές προεκτάσεις, και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας με το «Άλμα Ζωής», δηλώνει η κα Βανέσα Δεληχρήστου, Γενική Διευθύντρια του Θεραπευτηρίου Αθηνών.

Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού είναι ένα ζήτημα που μας φορά όλους και πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και η ενημέρωση από νεαρή ηλικία αποτελούν θεμέλιο λίθο στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.


govastileto.gr