IMG 7050

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου θέλουν να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους εμπόρους της Πόλης μας που τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή ημερίδα του Συλλόγου μας που έγινε στο Επιμελητήριο, καθώς επίσης τους θεσμικούς εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης Αντιδημάρχους κκ Φωτάκη Β., Φαρμάκη Γ., Σκαρτσάρη Α., την Βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ κα Σταρακά Χρ. για την επιστολή στήριξης της εκδήλωσης μας, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κο Μποκώρο Κ. και το μέλος κο Κατσαντά Γ., τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κο Τσιχριτζή Παν. για την φιλοξενία και για την συμμετοχή του, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Δημητρογιάννη Λ., τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολογγίου κκ Πασιόπουλου Κ., Ναυπάκτου Παπαϊωάννου Απ. και Θέρμου Ντρέλια Θ.,τον Πρόεδρο Εστίασης Αγρινίου Ναστούλη Κ., τον Πρόεδρο Λογιστών κο Προβίδα Τάσο, το Γεν. Γραμματέα Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Έμπορων Ναυπακτίας & Δωριδος κο. Μπακατσιά Βασ. Και ιδιαίτερα τους καλεσμένους Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κο Γιώργο Καρανίκα και τον επιστημονικό συνεργάτη κο Μανώλη Μανιούδη, για την συμμετοχή τους στην ημερίδα του Συλλόγου μας και τα πολύ χρήσιμα που ακούστηκαν, συζητήθηκαν και τονίστηκαν για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της μικρής επιχειρηματικότητας.

Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει να αναδεικνύει, να προβάλλει και να διεκδικεί τόσο με τις παρεμβάσεις του και την διατύπωση των θέσεων του για τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές μας επιχειρήσεις, όσο και με τις δράσεις και τις συνεργασίες που θα επιδιώξει με άλλους φορείς στην Πόλη μας, τον Νομό μας και την Περιφέρεια για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

      Για το Δ.Σ
      Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Κωστίκογλου Σωκράτης                                    Γιοπάνος Ιωάννης

IMG 7050
IMG 7050
seeda imerida 2
seeda imerida 2

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr