epsa epsna

Σας γνωρίζουμε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 23/10/2024, σε παρεκτραπέντες ποδοσφαιριστές σας, σε αγώνες που διεξήχθησαν 19-20/10/2024.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΥΡΩ
ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1 10

Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.

Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η Ε.Π.Σ. δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα και κάθε επόμενο αγώνα του σωματείου, μέχρι την πληρωμή της οφειλής, ο οποίος και θα κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. ειι’ Πειθαρχικού Κώδικα).

Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. ζ’ Πειθαρχικού Κώδικα).

Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024 (άρθρο 24 παρ. 2 εδ. α’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Αγώνας που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων, προσμετράτε για την έκτιση των ποινών (ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων)  μόνο της ανυπαίτιας ομάδας (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π.).-

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 23/10/2024, επέβαλε τις παρακάτω ποινές.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

  • Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας 2024-2025, υπέρ του σωματείου ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0). Επίσης Αφαιρούνται από το σωματείο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται και 3 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.
  • Κατακυρώνει τον αγώνα ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ, για το πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας 2024-2025, υπέρ του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0). Επίσης αφαιρούνται από το σωματείο ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται και 3 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr