Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ ποντάρουν στην επιδραστικότητα και τα εκατομμύρια των ακολούθων που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διάσημοι σταρς του Χόλυγουντ ή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Και οι δύο έχουν από μία ισχυρή ομάδα διάσημων υποστηρικτών. Ο άσος της Κάμαλα Χάρις είναι φυσικά η Τέιλορ Σουίφτ με μισό δισεκατομμύριο followers, αλλά την στηρίζουν κι άλλα βαριά ονόματα της showbiz.

Από την Όπρα Γουίνφρεϊ μέχρι την Εύα Λονγκόρια και τον Στήβι Γουόντερ, πολλοί διάσημοι δήλωσαν πρόσφατα τη στήριξή τους στην Κάμαλα Χάρις. Ανάμεσα στους διάσημους που στηρίζουν την Χάρις είναι:

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για τις πρωτοβουλίες της στην κλιματική αλλαγή. Η Αριάνα Γκράντε για τις δεσμεύσεις τηw σχετικά με την ψυχική υγεία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ο Ντουέιν «Ροκ» Τζόνσον για τις ηγετικές της ικανότητες και την επαφή με τον κόσμο.

Και ο Τζορτζ Κλούνι που στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις της στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στους υποστηρικτές της Κάμαλα και ο ράπερ Έμινεμ που φιλοξένησε στη γενέτειρα του το Ντιτρόιτ, τον Μπαράκ Ομπάμα και του επέτρεψε να ραπάρει με τους στίχους του τραγουδιού του «Lose Yourself».

Η λίστα των «σκληρών» που στηρίζουν τον Tραμπ

Η λίστα του Τραμπ δεν πάει πίσω. Εκτός από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, το Έλον Μάσκ, οι υπόλοιποι θαυμαστές του είναι και ιδιαίτερα… σκληροί τύποι.

Ο Κιντ Ροκ πρώτος από όλους, ανέκαθεν υποστηρικτής του πρώην Προέδρου, o Κάνιε Γουέστ τον θαυμάζει γιατί προκαλεί το σύστημα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Γιόν Βόιτ μοιράζεται τις ίδιες συντηρητικές αξίες.

Τέλος, ο Χαλκ Χόγκαν. Ο παλαιστής έκανε ολόκληρο σόου στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και πιστεύει  ότι ο Τραμπ είναι ήρωας.

Εκτός από τον Χαλκ Χόγκαν, τον Τραμπ υποστηρίζει ο πρώην μποξέρ Μάικ Τάισον, ο ηθοποιός Βινς Βον, ο Τσάκ Νόρις που δεν χρειάζεται συστάσεις και ο ράπερ Ice Cube.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει μία εκστρατεία γκρίνιας και χυδαιολογίας κατά της Κάμαλα Χάρις.

«Έχει ρεπό, πήρε ρεπό…Δεν μπορώ να το χωνέψω…Ποιος παίρνει ρεπό 14 μέρες πριν από τις εκλογές; Ας πάρει κι άλλες δύο. Ξέρετε είναι αρχι-τεμπέλα, έχει αυτή την φήμη».

Στις 7 αμφίρροπες πολιτείες, που συνήθως κρίνουν το αποτέλεσμα, έχει πάρει προβάδισμα.


Πηγή