Απόψε στις 23:20, στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του για την υπόθεση των νεκρών παιδιών.

Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ που αποκάλυψε το «Τούνελ» προκαλούν ανατριχίλα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σπάνε τη σιωπή τους και οι αποκαλύψεις που γίνονται στην εκπομπή δρομολογούν νέες εξελίξεις.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

«Αυτή τη νύχτα θα φέρουμε στο φως σοβαρά στοιχεία  και αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των νεκρών βρεφών. Συγκλονίζει η μητέρα ενός άγνωστου μέχρι σήμερα περιστατικού, με το δικό της μωρό που σώθηκε από θαύμα στα χέρια των γιατρών. Για να εδραιώσουμε αυτή τη μαρτυρία, έχουμε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που “μιλάει”. Επίσης, θα ακούσουμε ένα ηχητικό μέσα από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, τις ώρες που πέθανε το 2ο παιδί αυτής της κοπέλας. Είναι πολλά τα στοιχεία που θα βγουν αυτή τη νύχτα αλλά αυτό που με σοκάρει είναι κάτι σοβαρό που ανατρέπει το όποιο οικοδόμημα κάποιοι ήθελαν να χτίσουν. Μιλάμε για μία μαρτυρία που έχει ελεγχθεί και ο μάρτυρας πέρασε την πόρτα των Αρχών για να καταθέσει. Είναι μια νύχτα ‘καυτή’».


Πηγή