ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Η 9η αγωνιστική της κάνει πρεμιέρα με τρεις αναμετρήσεις με το βαθμολογικό κίνητρο να είναι τεράστιο. Στις 17:00 ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Βόλο, στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη στην φετινή Super League, καθώς θέλει να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην Βοιωτία ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Λαμία (17:30), σε μια αναμέτρηση που και οι δυο “καίγονται” για τους βαθμούς, καθώς βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στις 20:00 το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ, με την “Ένωση” να ψάχνει θετικό αποτέλεσμα μετά από την ήττα από τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία στο ντέρμπι “δικεφάλων”.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2: Με δυο αγώνες ανοίγει η αυλαία της Super League 2 με την Κηφισιά να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στις 14:00 και στις 15:00 η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Πανιώνιο, με τους “κυανέρυθρους” να στοχεύον στην νίκη και την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας στραβοπάτημα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σήμερα διεξάγεται ο κύριος όγκος των αγώνων της 6ης αγωνιστικής στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Η αρχή γίνεται στις 11:30 με την αναμέτρηση του ΑΟ Μιλιτάδης με την ΑΕΡ Αφάντου για τον 3ο όμιλο, με τα υπόλοιπα παιχνίδια να ξεκινούν στις 16:00, περιλαμβάνοντας αγώνες από τον 1ο, 2ο και 4ο όμιλο.

ΠΡΕΜΙΕΡ ΑΓΓΛΙΑΣ: Η 9η αγωνιστική της Premier League ξεκίνησε την Παρασκευή, με την συνέχεια να διεξάγεται σήμερα. Στις 17:00 διεξάγονται οι αγώνες της Άστον Βίλα με την Μπόρνμουθ, της Μπράιτον με την Γούλβς, ενώ η Μπρέντφορντ βρίσκει στον δρόμο της Ίπσουιτς. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Σάουθαμπτον, μετά την εκτός έδρας νίκη επί των “λύκων” που τους κράτησε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Στις 19:30 η Έβερτον διασταυρώνεται με την Φούλαμ, καθώς το σύνολο του Ντάις έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, ανεβάζοντας αρκετά την απόδοση του στα παιχνίδια.

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ: Το πρόγραμμα της Γερμανικής λίγκας περιλαμβάνει πέντε αγώνες, ξεκινώντας από τις 16:30. Η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να προέρχονται από μια συντριπτική ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-2. Στην συνέχεια η Λειψία αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ και Σαν Πάουλι την Βόλφσμπουργκ, ενώ η Στουτγκάρδη βρίσκει στον δρόμο της Χόλσταϊν Κίελ. Στις 19:30 το παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης με την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν ξεχωρίζει, καθώς οι “ασπιρίνες” απέχουν τρεις βαθμούς από την κορυφή και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να εκμεταλλευτούν κάποιο στραβοπάτημα της Μπάγερν Μονάχου ή της Λειψίας.

ΛΑ ΛΙΓΚΑ: Στις 15:00 η Βαγιαδολίδ με την Βιγιαρεάλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ενώ στις 17:15 η Ράγιο Βαγεκάνο θα αντιμετωπίσει την Αλαβές στην Μαδρίτη. Το παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Χιρόνα θα διεξαχθεί στις 19:30, ενώ στις 22:00 το “El Clasico” θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0, επικρατώντας με 5-2. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι και αυτή ορεξάτη, μιας και επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του League Phase του Champions League, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ραφίνια ο οποίος πέτυχε τρία γκολ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στους Καταλανούς.

ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ: Η Serie A έχει δυο αναμετρήσεις, με τα παιχνίδια της Νάπολι με την Λέτσε στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” που διεξάγεται στις 16:00, ενώ στις 21:45 η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Βερόνα, με τους “Μπεργκαμάσκι” να προέρχονται από μια προβληματική ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Σέλτικ για το League Phase του Champions League.

ΣΑΜΠΙΟΝΑ: Το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Ligue 1 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Η 8η αγωνιστική συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Ανζέρ με την Σεντ Ετιέν στις 18:00, ενώ στις 20:00 η Ρεμς έρχεται αντιμέτωπη με την Μπρεστ. Το τελευταίο παιχνίδι της μέρας γίνεται στην πόλη της Λανς, καθώς η τοπική ομάδα βρίσκει απέναντι της, την Λιλ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρομερή ώθηση μετά την τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1 στο “Μετροπολιτάνο”, αρπάζοντας το τρίποντο το οποίο ήταν το δεύτερο σε τρεις αγώνες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Greek Basket League έχει τρεις αγώνες τους οποίος μπορείτε να τους παρακολουθήσετε από την συχνότητα της ΕΡΤ. Οι δυο πρώτες αναμετρήσεις διεξάγονται σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη, με τον Κολοσσό να φιλοξενεί τον Άρη (17:00 ERT SPORTS1) και τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ (17:00 ΕΡΤ3) με το ντέρμπι των “δικεφάλων” να είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Το τελευταίο παιχνίδι της μέρας διεξάγεται στο ΔΑΚ Γλυφάδας (20:15 ΕΡΤ3), με τον Πανιώνιο να έρχεται αντιμέτωπος με το Μαρούσι, φέρνοντας μνήμες από τις παλιές αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών περιλαμβάνει μόλις μια αναμέτρηση, όπου και αυτή θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πρωτέα Βούλας (15:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Elite League συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την πρωτοπόρο ΝΕ Μεγαρίδος να έρχεται αντιμέτωπη με τον Πρωτέα Βούλας στις 15:00, ενώ στις 16:00 ο Βίκος Ιωαννίων κοντράρεται με την Μύκονο. Ο Ηρακλής στις 16:30 φιλοξενεί στο Ιβανώφειο τον Παπάγου και στην ίδια ώρα διεξάγεται και το παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με τον Ερμή Σχηματαρίου. Στις 17:00 οι τρεις αναμετρήσεις που κλείνουν το πρόγραμμα της μέρας, είναι το Δόξα Λευκάδας – Ελευθερούπολη, Κόροιβος Αμαλιάδας – Τρίκαλα και Νήαρ Ιστ – ΧΑΝΘ.

ΒΟΛΕΪ: Η Volley League Ανδρών κάνει πρεμιέρα και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, φιλοξενεί την Κηφισιά (16:00 ERTSPORTS 2), προερχόμενος από την πρόκριση στο CEV Champions League επί της Μπρασόφ με 3-0 σετ και στα δυο παιχνίδια. Στις 19:00 ο Πήγασος Πολίχνης βρίσκει στον δρόμο του τον Άθλο Ορεστιάδας, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας. Στην Volley League Γυναικών διεξάγεται η 2η αγωνιστική με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο. Στις 15:30 ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Μαρκόπουλο στην Νέα Σμύρνη, ενώ στις 17:0 ο Μίλωνας έρχεται αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Στις 18:00 ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Μαρκόπουλο και στις 19:00 το ντέρμπι δικεφάλων δεσπόζει με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με την ΑΕΚ. Δυο παιχνίδια διεξάγονται στις 19:30, με το Αμαζόνες – ΑΟ Θήρας και Θέτις – Άρης να κλείνουν το πρόγραμμα της ημέρας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η Handball Premier συνεχίζεται σήμερα Σάββατο με ακόμα δυο αγώνες για την 6η αγωνιστική. Στις 17:00 ο Δούκας φιλοξενεί τα Βριλήσσια σε μια τοπική αναμέτρηση, ενώ στις 18:00 η ΑΕΣΧ Πυλαίας αντιμετωπίζει την ΧΑΝΘ. Η Εθνική ομάδα Γυναικών αντιμετωπίζει την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματική του Παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς κάνει πρεμιέρα στο Α’ γκρουπ των προκριματικών (16:00).


Πηγη