Εν αναμονή των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για τον μόλις 15 μηνών Παναγιώτη, που έσβησε τον Αύγουστο του 2024 στην Αμαλιάδα, η 24χρονη Ειρήνη που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των μωρών.

«Δεν κατηγορούμαι. Περιμένω μέχρι σήμερα να μου πουν ποια είναι η αιτία θανάτου των δύο παιδιών μου. Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου, όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν», είπε η Ειρήνη.

«Μέχρι σήμερα παραμένει ακαθόριστη η αιτία, που οδήγησε στο θάνατο τα βρέφη των εντολέων μου και να αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές και τους ειδικούς επιστήμονες εκείνα τα στοιχεία τα οποία δε θα επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης», είπε η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος της 24χρονης.

Η παρουσία της Ειρήνης έχει συσχετιστεί συνολικά με τους θανάτους πέντε βρεφών, από το 2014 οπότε και κατέληξε η 13 μηνών αδερφή της έως και το περασμένο καλοκαίρι, με το θάνατο του μικρού Παναγιώτη.

«Κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει που να καθιστά έστω ύποπτες τις εντολείς μου. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε στην όποια τηλεοπτική εμφάνιση τρίτων που αναφέρονται σε γεγονότα ή συμπεριφορές, τα οποία ουδέποτε συνεισέφεραν εν καιρώ κατά την έρευνα», συμπλήρωσε η δικηγόρος της 24χρονης.

Νέες μαρτυρίες

Η 24χρονη που έχασε και τα δύο της μωρά το 2022 και το 2023 είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσε σε ένα κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον.

«Αν την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της, άλλο τόσο έκανε και ο μπαμπάς της. Από εκεί και πέρα η Ειρήνη από μικρή ήταν ένα παιδί που ξέφευγε τελείως. Τις περισσότερες φορές μου έλεγε ψέματα», είπε συγγενής της 24χρονης.

Το 2015 το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της. Όπως αποκαλύπτει στο MEGA συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης, η ίδια είχε φτάσει στο σημείο να σκηνοθετήσει την απαγωγή της όταν ήταν μόλις 8 ετών.

«Όταν ήταν στα οκτώ της, επτά οκτώ, πόσο ήταν δε θυμάμαι ακριβώς, είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Ότι και καλά την είχαν απαγάγει, είχαμε βγει την ψάχναμε για ώρες, και μετά την βρήκαμε και καλά δεμένη σε ένα παλιό σπίτι, αλλά το είχε σχεδιάσει μόνη της».

Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2023 σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη είχε απασχολήσει την αστυνομία, αφού το όνομά της ενεπλάκη σε σπείρα με τηλεφωνικές απάτες, ενώ στο λογαριασμό της είχαν βρεθεί 3.000 ευρώ, χρήματα που επιτήδειοι απέσπασαν από πολίτη.


Πηγή