Κατακλύσθηκε από οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ το περίφημο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.

Πιεζόμενος από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να πηγαίνει στήθος με στήθος με την Κάμαλα Χάρις, άνοιξε και πάλι το στόμα του και την στόλισε με χυδαία σχόλια.

«Την μεθεπόμενη Τρίτη, πρέπει να σηκωθείτε και να πείτε στην Κάμαλα Χάρις, έκανες απαίσια δουλειά. Αυτός ο διεφθαρμένος Τζο Μπάιντεν έχει κάνει απαίσια δουλειά. Καταστρέψατε τη χώρα μας. Δεν πρόκειται να το ανεχτούμε άλλο. Κάμαλα, απολύεσαι. Ξεκουμπίσου. Ξεκουμπίσου. Απολύεσαι», δήλωσε ο Τραμπ.

Η ομιλία του Τραμπ ήταν ένα παραλήρημα ξενοφοβίας και ρατσισμού. Η απάντηση ήρθε από τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών, Τιμ Γουόλζ, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο ναζιστή.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ διοργάνωσε αυτή την μεγάλη συγκέντρωση στο Madison Square Garden. Υπάρχει άμεση σύνδεση με μια μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στα μέσα της δεκαετίας του 1930 στον ίδιο χώρο. Και μη νομίσετε ούτε για μια στιγμή ότι ο Τραμπ δεν ξέρει τι ακριβώς έκαναν εκεί», δήλωσε ο Γουολς.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος μιλάει για μία συγκέντρωση στις 19 Φεβρουαρίου του 1939 από 20 χιλιάδες Αμερικανούς Ναζιστές που δήλωσαν τη στήριξή τους στον Χίτλερ μέσα στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν.

Χαιρετούσαν ναζιστικά και έβριζαν τους Εβραίους ακολουθώντας κατά γράμμα τις χολερικές ομιλίες του μεγαλύτερου σφαγέα της Ιστορίας, του Αδόλφου Χίτλερ.

Ένας ακροδεξιός, διάσημος για το podcast του, που μίλησε πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τόνι Χίντσκλιφ, αποκάλεσε το Πουέρτο Ρίκο «πλωτή χωματερή».

Η ομιλία στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν ήταν από τις ελάχιστες  που είχε στο πλευρό του την Μελάνια.

Ο Ίλον Μασκ, ο δισεκατομμυριούχος της Τεχνολογίας, αποδεικνύεται ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του.

«Λοιπόν, αυτή είναι μια πραγματική μάχη. Αυτή είναι μια πραγματική εκλογική μάχη. Πρέπει λοιπόν να πάρετε φίλους και συγγενείς να ψηφίσουν», δήλωσε ο Μασκ.

Ο Ίλον Μασκ αρνείται τις κατηγορίες ότι όταν πήγε στην Αμερική ως μετανάστης από τη Νότια Αφρική και πήρε βίζα για να σπουδάσει, ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία, κάτι που ήταν παράνομο.


Πηγή