Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Έγκλημα στη Μύκονο: «Έγινε παρεξήγηση» δηλώνει η κοπέλα – Πώς ο καυγάς...

    Έγκλημα στη Μύκονο: «Έγινε παρεξήγηση» δηλώνει η κοπέλα – Πώς ο καυγάς εξελίχθηκε σε δολοφονία

    «Ήταν απλά μία παρεξήγηση» λέει η νεαρή γυναίκα για τη δολοφονία στη Μύκονο, αρνούμενη ότι ο αρχικός διαπληκτισμός δράστη – θύματος έγινε για εκείνη.

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού που ζούσε εδώ και χρόνια στο νησί, από έναν 33χρονο Έλληνα που φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.

    Ο 33χρονος κατηγορείται πως πυροβόλησε στο κεφάλι τον 34χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν σε νυχτερινό κέντρο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνδρες διασκέδαζαν με ξεχωριστές παρέες σε μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα.

    Κάποια στιγμή, όμως, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν έξω. Ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο.

    Μετά από διαπληκτισμό του με τον 34χρονο, τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι. Μια ώρα μετά, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και συνελήφθη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σημειώνεται πως πρόκειται για μόνιμους κάτοικους του νησιού.

    «Έγινε παρεξήγηση» λέει η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου»

    Διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για διαπληκτισμό δράστη και θύματος για μια γυναίκα, η νεαρή που ειδοποίησε τον 33χρονο υποστήριξε πως το έγκλημα δεν έγινε για τα «μάτια» της και ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

    «Παρεξήγηση έγινε, δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Alpha.

    Η ιδιοκτήτρια του μπαρ, επίσης, περιέγραψε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Ήταν μόνη της στο μπαρ και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί… Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους» είπε από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

    Πηγή:Real.gr