Τα σημάδια από τις σφαίρες είναι εμφανή στα κάγκελα και τα τζάμια του κτιρίου που στεγάζει τον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel στα Τίρανα.

Η επίθεση στο μεγαλύτερο κανάλι της Αλβανίας έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι δράστες πέρασαν με ένα τζιπ και γάζωσαν το κτίριο με καλάσνικοφ.

Ο 60χρονος φρουρός του κτιρίου ήταν εκείνη την ώρα στο φυλάκιο και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες. Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι. Για επίθεση στη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, κάνει λόγο η ραδιοτηλεοπτική αρχή της χώρας.

Ιταλία

Ένας άντρας έχει ανέβει στον τρίτο όροφο κτιρίου στη Βενετία και κάνει βουτιά στο κανάλι από ύψος 20 μέτρων.

Το βίντεο ανέβασε στο Twitter ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι Μπρουνιάρο.

«Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να λάβει πιστοποιητικό ηλιθιότητας και πολλές κλοτσιές. Προσπαθούμε να τον ταυτοποιήσουμε, να τον καταγγείλουμε. Κι εκείνον και τον ηλίθιο φίλο του που έκανε το βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Βενετίας, ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι τουρίστας. Και δεν είναι ο μόνος. Πέρυσι συνελήφθησαν περισσότεροι από 40 τουρίστες επειδή κολυμπούσαν, κάποιες φορές γυμνοί, σε κανάλια στη Βενετία και ένας επειδή έκανε σερφ.

ΗΠΑ

Στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, έξι κορίτσια ηλικίας από ενός έως δεκαοκτώ ετών έχασαν τη ζωή τους σε ένα τρομακτικό τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε διαχωριστικό, αναποδογύρισε και έκανε τούμπες.

Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο, στην άκρη του δρόμου.

Λίγο πιο πέρα, ένα άλλο αυτοκίνητο με εμφανείς ζημιές. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.


Πηγή