«∆εν πρόλαβα να του πω τίποτα. Αυτό είναι το χειρότερο», λέει η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Τσακαρισιάνου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του συζύγου της από καρκίνο.

Χάσατε ξαφνικά τον άνδρα σας, τον Τάσο, σε ηλικία 69 ετών. Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Τάσος διαγνώστηκε µε καρκίνο στο τέλος του οισοφάγου και µέσα στο στοµάχι. Χειρουργήθηκε προκειµένου να αντιµετωπιστεί η νόσος, όµως µέσα σε δέκα ηµέρες κατέληξε στην Εντατική, στη συνέχεια διασωληνώθηκε και τελικά πέθανε. Τέρµα, αυτό ήταν. «Εφυγε» γρήγορα και ξαφνικά και ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή µου. Ο Τάσος δεν ήταν απλώς ο άνδρας µου, ήταν το στήριγµά µου και µαζί ο καλύτερός µου φίλος. Ο φίλος µιας ολόκληρης ζωής.

Προλάβατε να του πείτε όσα θέλατε;

∆εν πρόλαβα να του πω τίποτα. Αυτό είναι το χειρότερο. Ούτε τα παιδιά µου µπόρεσαν να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους. Είµαι στο σπίτι και κάθε µέρα τον σκέφτοµαι και δεν µπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν τον βλέπω.

Τι σας λείπει περισσότερο από εκείνον;

Η παρέα του. Η τρέλα του. Οι ατάκες του, φοβερές και τροµερές. Η λατρεία του στη δουλειά που έκανε. Ηταν κτηνίατρος και πολύ αφοσιωµένος στην κτηνιατρική. Μιλούσε µε τους πελάτες του µέχρι τις 12 τη νύχτα. ∆εν κυνηγούσε τα λεφτά, βοηθούσε και απλά έδινε συνταγές. Μόνο για τα χειρουργεία έπαιρνε κάποια αµοιβή.

Πώς είχατε γνωριστεί µε τον Τάσο;

Οταν ήταν φοιτητής στην Κτηνιατρική στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, σπούδαζε και η αδελφή µου πολιτικός µηχανικός και εκεί γνώρισα τον Τάσο. Καταλήξαµε να παντρευτούµε. Πραγµατικά, ήταν ένα φοβερό άτοµο, πολύ ωραίος άνθρωπος.

zappit.gr


Πηγή