Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Χτυπούσε τον γιο του με κοντάρι και έκανε μήνυση στη γειτόνισσα που...

  Χτυπούσε τον γιο του με κοντάρι και έκανε μήνυση στη γειτόνισσα που κάλεσε την αστυνομία

  Μια γυναίκα στον Βόλο, είδε με τα μάτια της από το παράθυρό της, έναν πατέρα να χτυπά το παιδί του

  Εκείνος απειλούσε πως θα «λιώσει» τον 11χρονο γιο του και το παιδί σφάδαζε από τα βάναυσα χτυπήματα με ένα κοντάρι.

  Οι περαστικοί σταμάτησαν και άκουγαν το παιδί να εκλιπαρεί τον πατέρα του να σταματήσει, ενώ η γειτόνισσα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Μέχρι να εμφανιστεί το περιπολικό, το παιδί είχε τρέξει στην αυλή και ρωτούσε τρομαγμένο τον πατέρα του που το ακολούθησε εάν «θα συνεχίσει να το δέρνει». «Θα σε αφήσω χωρίς πόδια» ήταν η απάντηση, μπροστά σε περαστικούς και γείτονες που δεν έφευγαν από το σπίτι, αλλά δεν έκαναν και καμία κίνηση για να προστατέψουν το ανήλικο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

  Ολα όσα έζησε το παιδί στα χέρια του πατέρα του περιγράφονται στη δικογραφία, όπου κατηγορούμενος δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα. Ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία για να σωθεί το παιδί από τα χέρια του και κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή.

  Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό, όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα με τα στοιχεία στη δικογραφία.

  Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί. Ο πατέρας ζητούσε ως αποζημίωση 150.000 ευρώ.