Το τελευταίο βίντεο της ΝΔ που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεντρώνεται στην εξωτερική πολιτική από το 2019. Επισημαίνει τις μεγάλες διακρατικές συμφωνίες, την εκπροσώπηση της χώρας από τον πρωθυπουργό παντού με ξεχωριστή αναφορά στις αποφάσεις της ΕΕ, στην προστασία των συνόρων και τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ευρωπαϊκής χρηματοδότησης και ο φράχτης στο Έβρο θα επεκταθεί σε κάθε περίπτωση.

«Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε τεχνολογικά εργαλεία που πλαισιώνουν το τείχος, δεν μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε το ίδιο το τείχος. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ή δεν θα κάνει η Ευρώπη, έχω πει δημοσίως ότι θα χτίσουμε τον δικό μας φράχτη, ακόμη και αν πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τον Έλληνα φορολογούμενο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τη δέσμευση για δικαιοσύνη παντού ο Αλέξης Τσίπρας από την Κεφαλονιά επιτέθηκε στην κυβέρνηση αναφέροντας απόσπασμα από τα τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες πέρασε χαλαρές στιγμές σε μπαράκι της Σάμης.

Άλλο η κυβερνητική σταθερότητα και άλλο η σταθερότητα στη κάλυψη των βασικών αναγκών τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Προσπαθούν να δομήσουν την προεκλογική αντιπαράθεση γύρω από το ερώτημα «ποιος θα κυβερνήσει» και «πώς θα κυβερνήσει» για να αποφύγουν το κρίσιμο ερώτημα για το λαό που είναι το «τι» θα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Το άλλο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα πάει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών για την 21η Μαΐου.


Πηγή