Ακολουθεί δήλωση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα:

Τις ημέρες του Πάσχα ο τόπος μας είχε αναμφισβήτητα την τιμητική του. Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς η Ναυπακτία έγινε τόπος προορισμού για πολλές ημέρες.

Θα σταθώ ιδιαίτερα στο κατανυκτικό τελετουργικό της Μεγάλης Παρασκευής που προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, σημειώνοντας ότι η ποιοτική αναβάθμιση των μεγάλων γεγονότων του τόπου μας αποτελεί ισχυρό μέσο εξωστρέφειας και ως δήμος επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτή.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συντελεστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και κατάφεραν φέτος να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου και την Πρόεδρο Άννα Παπαγεωργίου, τη Χορωδία Πάτρας Cantelena και τη μαέστρο Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, την καταξιωμένη υψίφωνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη, τους πιανίστες Ηλία Καλούδη και Γιώργο Κονή, τα μέλη του κουαρτέτου εγχόρδων Γεράσιμο Λώλη, Αλέξανδρο Λώλη, Γιώργο Χλίτσιο και Αμβρόσιο Βλαχόπουλο και τις ερμηνεύτριες Ελένη Βουγιουκλή και Σουζάνα Βουγιουκλή.

Ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και προσωπικά τον Μητροπολίτη κ.κ.Ιερόθεο καθώς και τους κεντρικούς Ενοριακούς Ναούς Αγίου Δημητρίου και Αγίας Παρασκευής. Επίσης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας, το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Τροχαίας και το Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων και ιδίως τα στελέχη του Τμήματος Πολιτισμού. Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Τμήματος Καθαριότητας που ανταποκρίθηκαν σε πραγματικά απαιτητικές συνθήκες, διατηρώντας την πόλη μας καθαρή καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών.

Ευχαριστώ το Ionian Channel για τη ζωντανή μετάδοση, το Lepanto TV, όλους τους τεχνικούς και όλα τα Μέσα Ενημέρωσης τοπικά, περιφερειακά και εθνικά που μετέδωσαν μοναδικές εικόνες από το Λιμάνι μας.

Ευχαριστώ τους στενούς συνεργάτες μου, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ντίνο Τσουκαλά, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Θωμά Κοτρωνιά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπύρο Τσέλιο για τον άψογο συντονισμό και τη συνεργασία με όλους τους συντελεστές.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας που απέδειξαν στην πράξη το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όλοι μαζί με συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια έχουμε καταφέρει να κερδίσει η Ναυπακτία τη θέση που της αξίζει!

Και του χρόνου!

Screenshot 97 2 βασιλης γκιζας


agrinio24.gr