Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις για την πρωτομαγιά ενώ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κηφισιά και ζήτησε ισχυρή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για να μην υπάρχουν περιθώρια σχηματισμού κυβέρνησης ηττημένων.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε μία συμβολική κίνηση επέλεξε να μιλήσει στις 19:30 σε συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ στην Δραπετσώνα. Από την μεριά του επιμένει πως είναι εφικτός στόχος η δημιουργία μίας προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας.

Κοντά στους απεργούς στην συγκέντρωση των συνδικάτων για την Πρωτομαγιά στην πλατεία Κλαυθμώνος βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην πλατεία Συντάγματος με το ΠΑΜΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

O Κυριάκος Βελόπουλος απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση συμπόρευσης στα κόμματα που αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης δημοσιοποίησε το πρόγραμμα εκατό ημερών του ΜέΡΑ25.

Την ίδια ώρα αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το κόμμα Κασιδιάρη, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ έχουν καταθέσει στον Άρειο Πάγο υπόμνημα κατά του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, η ανακήρυξη ή όχι θα γίνει το βράδυ της Τρίτης ενώ ήδη απορρίφθηκε ομόφωνα η αίτηση εξαίρεσης που είχε υποβάλει το «εθνικό κόμμα Έλληνες» σε βάρος τριών δικαστών του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου.


Πηγή