Πάνω από 8.000 φοιτητές και φοιτήτριες βρέθηκαν στο πάρτι για να ξεφαντώσουν, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που κατέρρευσαν επειδή ήπιαν πολύ αλκοόλ.

Φοιτητές περιέγραψαν στο MEGA πως πολλοί από τους θαμώνες έκαναν εμετό δίπλα τους ή έπεφταν κάτω, ενώ τα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο το ένα μετά το άλλο.

Εκτός από τις στιγμές αγωνίας που βίωσαν όσοι δεν άντεξαν από την κατανάλωση αλκοόλ, τελικά το πάρτι είχε κι άλλη μία δυσάρεστη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επιβεβαίωσε πως κλάπηκαν οι εισπράξεις από το πάρτυ.

Οι δράστες ήταν κουκουλοφόροι, ενώ απέσπασαν το ποσό υπό απειλή όπλου.

«Ήταν πεσμένοι στο πάτωμα, έκαναν εμετούς»

Μία φοιτήτρια που βρέθηκε στο πάρτι περιέγραψε στο MEGA όσα είδε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όπως είπε, ξαφνικά είδε άτομα να καταρρέουν κοντά της και το ένα ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μετά το άλλο.

«Ήταν πεσμένοι μέσα στο δρόμο, ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Έκαναν εμετούς. Είδαμε στο γυρισμό ένα παιδί ξαπλωμένο πάτωμα, στο δρόμο μας, στο πεζοδρόμιο επάνω, που είχε δύο κοπέλες δίπλα του, να τον βοηθάνε να συνέλθει. Δεν νομίζω ότι είχε επαφή με το περιβάλλον», δήλωσε η φοιτήτρια.

«Μας έσπρωχναν στην άκρη για να περάσουν παιδιά, τα οποία ήταν λιπόθυμα και τα βγάζανε, είδαμε ασθενοφόρα και φορεία. Ένας κύριος μέσα στην πόλη μας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 14 ασθενοφόρα, αλλά γενικά πάρα πολλά άτομα ήταν σε κατάσταση μέθης και πολύ ζαλισμένα, οπότε πιστεύω υπήρχαν πολύ περισσότερα από αυτά τα 14 που μάθαμε εμείς, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση στο πάρτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτυ τελείωσε στις 9 το πρωί. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή κανενός.


Πηγή