Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν και λήστεψαν το ταμείο από το πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων

  Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μετά το ξέφρενο πάρτι που διοργάνωσε το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

  Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (25/5), μετά τις 23:00, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον του Άρεως, στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

  Κάθε χρόνο το πάρτι των «Μηχ-Μηχ» προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν το γνωρίζουν μόνο οι νεαροί που πάνε να διασκεδάσουν, αλλά και κάποιοι επιτήδειοι.

  Ξέφρενο πάρτι των Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Βόλου με 8.000 άτομα -Δεκάδες στο νοσοκομείο με μέθη
  Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, κουκουλοφόροι έκλεψαν το πρωί της Παρασκευής (26/5) την είσπραξη του ταμείου από το πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και για απειλή με όπλο, ώστε να δοθεί η είσπραξη.

  Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η Σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

  Επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο και κοσμήτορα, Γιώργο Σταμούλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

  Το γεγονός της ληστείας, καθώς και οι συνέπειες του πάρτι, με δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζει και σίγουρα θα απασχολήσει την Πρυτανεία, όταν ολοκληρωθεί και το κομμάτι της έρευνας.

  Πηγή:iefimerida.gr