Για δεύτερη ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στην Κρήτη. Σειρά σήμερα έχουν οι νομοί Ρεθύμνου και Χανίων.

Το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο Πέραμα Ρεθύμνης όπου έστειλε νέο μήνυμα συσπείρωσης.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, ότι όσοι ψήφισαν ΝΔ και ενδεχομένως και άλλοι θα την ξαναψηφίσουν, πως η μαύρη Ελλάδα που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει και το σημαντικό για τη χώρα είναι έχει μετά τις 25 Ιουνίου ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Στη Νίκαια σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στους πολίτες πως έλαβε το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες μέσω της κάλπης, ενώ εκτιμάται πως η συζήτηση που διεξάγεται τα τελευταία 24ωρα θα είναι ένα πεδίο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να ξεδιπλώσει τις προγραμματικές του θέσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στη Νίκαια στις 19:30, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει θέσει ως στόχο να χτίσει ξανά την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη με τις λαϊκές συνοικίες.

«Καλούμε τους πολίτες να επαναλάβουν την επιλογή της 21ης Μαΐου»

Ο Άκης Σκέρτσος, εκπρόσωπος Τύπος ΝΔ, σε δηλώσεις του τόνισε πως την 21η Μαΐου οι πολίτες επέλεξαν να πάει η χώρα μπροστά, σταθερά και τολμηρά, ενώ επιβράβευσαν την πολιτική της ΝΔ.

«Παρά το σχεδόν 41% που πήραμε στην κάλπη πάμε σε δεύτερες εκλογές εξαιτίας της αφροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ με την απλή αναλογική. Αυτή η παρένθεση αστάθειας πρεπεια να λήξει στις 25 Ιουνίου και καλούμε τους πολιτες να επαναβεβαιώσουν τη πλειοψηφική επιλογή που έκαναν στις κάλπες της 21ης Μαίου», δήλωσε.


Πηγή