Η Πόπη Τσαπανίδου δεν κατονόμασε ποιες επιχειρήσεις αφορά η πρότασή της, λέγοντας πως δε θα γίνει η ΑΑΔΕ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του, είπε πως δεν παραιτήθηκε για να μην λιποτακτήσει. Η ατάκα του επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που ανέφεραν πως άτομα από το στενό του περιβάλλον τον απέτρεψαν από το να παραιτηθεί.

Η επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους τόνους με προσωπικές επιθέσεις σαν αυτήν του Νάσου Ηλιόπουλου στον Θάνο Πλέυρη για την υπόθεση Μπελέρη, ενώ στο κεντρικό της άρθρο η «ΑΥΓΗ» παραλληλίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον σταθμάρχη της τραγωδίας των Τεμπών.

«Ζήτω ο σταθμάρχης τελικά! Της χώρας, όχι μόνο της Λάρισας. Θα πάρει στο χέρια του τα κλειδιά και θα μας οδηγήσει στο λαμπρό μέλλον χωρίς ρυθμιστικές Αρχές και δημοκρατικά παραφερνάλια. Ένας είναι ο πρωθυπουργός, ένα είναι το κόμμα. Ένα είναι και το μέλλον που προετοιμάζει ακόμα και για όσους τον διόρισαν στο σταθμαρχείο. Και το ξέρουμε καλά αυτό το μέλλον από το παρελθόν. Θα του δώσουν λοιπόν διαβατήριο για τις ζωές τους; Εισιτήριο για την κρεβατοκάμαρά τους; Άδεια εισόδου στην κουζίνα τους; Θα του παραδώσουν τα κλειδιά της Υγείας, της Παιδείας, του ηλεκτρικού, του νερού; Και μπόνους το βιβλιάριο ενσήμων τους;»

Την ίδια ώρα, το κόμμα μοιάζει να ψάχνει βηματισμό χαρακτηριστική η δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας πως δεν είναι γνωστός στις τοπικές ο κεντρικός σχεδιασμός του κόμματος για το πώς θα πάει στις εκλογές.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του Γιάννη Μπουρνού σε γραμμή Ξυδάκη πως οι Έλληνες ψήφισαν ΝΔ επειδή είναι απομονωμένοι και φοβισμένοι.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει τις ανοιχτές ομιλίες με πρώτο σταθμό τη Νίκαια.


Πηγή