Η Billie Eilish αντέδρασε στα κακόβουλα σχόλια και τις έντονες κριτικές που έχει δεχτεί όχι μόνο τον τελευταίο καιρό, αλλά από την αρχή της καριέρας της για τον τρόπο ντυσίματός της.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με το πώς έχει εξελιχθεί το στυλ της με την πάροδο των χρόνων.

Η 21χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στα stories της στο Instagram το Σαββατοκύριακο, απευθυνόμενη σε όσους νιώθουν συνεχώς την ανάγκη να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε ένα από τα story έγραψε:

«Πέρασα τα πρώτα 5 χρόνια της καριέρας μου με εσάς τους ανόητους να με εξοντώνεται γιατί φερόμουν σαν αγόρι και ντυνόμουν όπως ντυνόμουν και μου λέγατε συνεχώς ότι θα ήμουν πιο σέξι εάν συμπεριφερόμουν σαν γυναίκα. Και τώρα που αισθάνομαι αρκετά άνετα για να φορέσω οτιδήποτε ελάχιστα θηλυκό ή ταιριαστό, ξαφνικά άλλαξα και είμαι ξεπουλημένη και… “Ω, τι της συνέβη”, “Ω Θεέ μου δεν είναι η ίδια Billie, είναι ακριβώς όπως οι υπόλοιπες”, μπλα, μπλα, μπλα. Αφήστε τις γυναίκες να υπάρχουν».

Και συνέχισε με άλλες αναρτήσεις υπερασπιζόμενη τον εαυτό της αλλά και όλες τις γυναίκες.

«Αστείο: Το ξέρατε ότι οι γυναίκες είναι πολύπλευρες; Σοκαριστικό σωστά;;; Πιστέψτε το ή όχι, οι γυναίκες θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα» ανέφερε σε ένα ποστ, ενώ σε ένα άλλο πρόσθεσε: «Επίσης, η θυληκότητα δεν ισοδυναμεί με αδυναμία. Ω Θεέ μου, τρελό σωστά; Ποιος το ήξερε».

Και σε ένα ακόμα story έγραψε ειρωνικά: «Και επίσης είναι εντελώς ανήκουστο και τρελό να θέλεις να εκφράζεσαι διαφορετικά σε διαφορετικές στιγμές».

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της στα κοινωνικά δίκτυα

Οι φαν της που έχουν παρατηρήσει την εξέλιξη στο ντύσιμό της όλα αυτά τα χρόνια, από τα φαρδιά ανδρόγυνα ρούχα και τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα μαλλιά μέχρι τις πιο θηλυκές και κομψές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί τον τελευταίο καιρό, στάθηκαν στο πλευρό της τραγουδίστριας.

«Ειλικρινά, μου άρεσε το προηγούμενο στυλ της. Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις ένα κορίτσι με αγορίστικο στυλ που είναι τόσο διάσημο, αλλά το να την κατηγορείς ότι είναι ξεπουλημένη επειδή δεν έχει πια αυτό το στυλ, είναι υπερβολικό» έγραψε κάποιος στο Twitter.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα πρέπει επίσης μάλλον να αναφερθεί ότι ο λόγος που φορούσε αγορίστικα στην αρχή, ήταν για να προσπαθήσει να κρύψει το σώμα της από διεστραμμένους άνδρες επειδή ήταν ανήλικη».

Ένας τρίτος συμφώνησε, γράφοντας:«Θυμάμαι την πρώτη φορά που έβγαλε την κουκούλα. Τα σχόλια ήταν τόσο αηδιαστικά και τρομακτικά. Λες και εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς να μας επιτίθεται ή να μας σεξουαλικοποιεί ο κόσμος».


Πηγή