Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο star του Hollywood, Al Pacino στα 82 του χρόνια πρόκειται να γίνει πατέρας για 4η φορά!

Ο Al Pacino μετά τον συνάδελφό του, Robert De Niro που κι αυτός έγινε πατέρας στα 79 του χρόνια, θα αποκτήσει παιδί με την 29χρονη (!) σύντροφό του, Noor Alfallah.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν πριν δύο εβδομάδες με αφορμή την γιορτή της μητέρας. Στην παρακάτω φωτογραφία η εγκυμονούσα Noor Alfallah ποζάρει στον φακό στο πλευρό της μητέρας της ενώ αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε τη φουσκωμένη της κοιλιά!

H Noor Alfallah όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TMZ επικαλούμενο συνεργάτες του Al Pacino βρίσκεται μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συγκεκριμένα στον 8ο μήνα.

Η γνωριμία και η αποκάλυψη της σχέσης τους

Οι φήμες για την σχέση του Al Pacino με την Noor Alfallah ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να τρώνε μαζί σε εστιατόριο της Καλιφόρνια μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Τζούλιαν Σνάμπελ (Julian Schnabel). Τότε πηγές ανέφεραν στην Page Six ότι είναι μαζί από την εποχή της πανδημίας.

«Ο Al Pacino και η Noor Alfallah ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συνήθως κάνει σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες που έχουν χρήματα. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Al και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα παρόλο που ο Al Pacino είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Ο εμβληματικός ηθοποιός δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι πατέρας τριών παιδιών. Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με την δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ (Jan Tarrant). Έχει επίσης τα δίδυμα, τον ‘Αντον Τζέιμς και την Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001), με την ηθοποιό Μπέβερλι Ντ’ ‘Αντζελο με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003.

Η σχέση της Noor Alfallah με τον Mick Jagger

Όπως αναφέρει η Daily Mail η Noor Alfallah είχε στο παρελθόν σχέση με τον Mick Jagger και πιο συγκεκριμένα το 2017 όταν εκείνος ήταν 74 ετών και εκείνη μόλις 22 ετών!

Η ίδια είχε σημειώσει στο περιοδικό Hello μετά το τέλος της σχέσης τους: «Οι ηλικίες μας δεν είχαν σημασία για μένα. Η καρδιά δεν ξέρει τι βλέπει, ξέρει μόνο τι αισθάνεται. Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση, αλλά ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή για μένα». Επίσης, η Noor Alfallah είχε δεσμό με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen.

Επιπλέον σύμφωνα με την Page Six, η Noor Alfallah είχε θεαθεί στους δρόμους του Los Angeles και με τον Clint Eastwood, για τον οποίο είχε ξεκαθαρίσει ωστόσο ότι είναι οικογενειακός φίλος της.

Ποια είναι η Noor Alfallah;

Η Noor Alfallah έχει ρίζες από το Κουβέιτ και τις ΗΠΑ αλλά μεγάλωσε στο Beverly Hills, στο Los Angeles. Προέρχεται από εύπορη οικογένεια κι εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Η καριέρα της στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας περιλαμβάνει παραγωγές ταινιών μικρού μήκους, όπως η La Petite Mort του 2019 και τηλεοπτικών μίνι σειρών, όπως η Brosa Nostra του 2018. Επιπλέον, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB ήταν αντιπρόεδρος στην εταιρία παραγωγής Lynda Obst Production στη Sony, στη φιλμογραφία της οποίας ανήκουν οι ταινίες Interstellar και How to Lose A Guy in 10 Days.

Είναι επίσης, επιχειρηματίας και social media influencer, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα.

Η Noor Alfallah έχει σπουδάσει στη σχολή κινηματογραφικών τεχνών στο University of Southern California και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Κινηματογραφική και Τηλεοπτική παραγωγή στο UCLA.

«Από όταν ήμουν 8 ετών το πάθος μου ήταν ο κινηματογράφος. Ονειρευόμουν τις σπουδές μου στο USC και το UCLA. Ήμουν επίσης τυχερή γιατί μεγάλωνα περιστοιχισμένη από μέντορες που με οδηγούσαν στο πώς να πορευτώ στη βιομηχανία», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι δημόσιος, έχει 32,9 χιλ. ακολούθους κι ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει φωτογραφίες της.


Πηγή