Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια κάνει στροφή, βάζει στο τραπέζι την θεωρία της χαμένης ψήφου.

«Καμία ψήφος χαμένη, καμία ψήφος χωρίς στόχο, καμία ψήφος που να μην υπολογίζει αυτό που έρχεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμείνει η μεγάλη δύναμη», δήλωσε.

Μία θεωρία που ξόρκιζε μόλις το 2019:

«Εγώ δε θα πω ποτέ για κανέναν χαμένη ψήφος. Βγήκε όμως ο Βαρουφάκης και είναι χαμένη ψήφος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό; Τι αλαζονεία και τι έπαρση;».

Να διαμορφώσει την ατζέντα της αντιπαράθεσης θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΔΑΠ προκειμένου να καταγγείλει την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πάνω του την αντεπίθεση του κόμματος βάζοντας στην ατζέντα της αντιπαράθεσης θέματα που η ΝΔ λέει πως δεν υπάρχουν ούτε ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως είναι υπαρκτά και θα τα βιώσουν οι πολίτες αν η ΝΔ είναι ανεξέλεγκτη. Ψηλά παίζει η ιδιωτικοποίηση του νερού.

Την ίδια ώρα η επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να στοχεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την ΑΥΓΗ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσποιούμαι ότι πίνω τις ρακές» – Κοροϊδεύει και όσους τον κερνούν».

Παράλληλα, κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρουν το άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος στηρίζει με δήλωσή του την πρόταση της Πόπης Τσαπανίδου κάνοντας λόγο για δίκαιο αίτημα να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας.

Πηγή


agrinio24.gr