Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Έλληνας πρωταθλητής υποστήριξε την 27χρονη τενίστρια μετά τον αποκλεισμό της από το Roland Garros και ευχήθηκε να μην τον πάρει… κατάκαρδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας στο ελληνικό “Eurosport”, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Μαρίας Σάκκαρη από τον πρώτο γύρο του Roland Garros, τονίζοντας πως είναι μεγάλος… φαν της και ευχήθηκε να τον ξεπεράσει σύντομα, προκειμένου να συνεχίσει για άλλες επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Είναι δύσκολο όταν έχεις δουλέψει τόσο πολύ και έχεις περάσει πολλές μέρες πριν από ένα σλαμ και δουλεύοντας σε λεπτομέρειες, έχεις στο μυαλό σου ότι όλα θα λειτουργήσουν γιατί τα έχεις υπό έλεγχο. Η αντίπαλος της Μαρίας (η Μούχοβα) είναι μια πολύ καλή παίκτρια, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε να βρισκόταν. Πάντα είχε το επίπεδο να παίξει πολύ καλό τένις.

Την έχω δει να παίζει, μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που παίζει, ανεβαίνει πολύ στο φιλέ, κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στο γυναικείο τένις, έχει ένα πολύ κλασικό καθαρό παιχνίδι που είναι ωραίο στο μάτι. Έχει κάνει μεγάλες νίκες στο παρελθόν, έχει ξανακερδίσει και τη Μαρία, δεν είναι εύκολη αντίπαλος, είναι μια παίκτρια που διαβάζει πολύ καλά το χώμα. Ανοίγει το γήπεδο, έχει πολλά όπλα και πολλές επιλογές. Ειδικά για πρώτο γύρο σε Grand Slam δεν θα έπρεπε να έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Εύχομαι στη Μαρία να μην το πάρει κατάκαρδα γιατί και εκείνη παίζει πάρα πολύ καλά και είναι μια από τις αγαπημένες μου παίκτριες στο tour. Πραγματικά απολαμβάνω να τη βλέπω να παίζει και να μάχεται με τον τρόπο που το κάνει. Μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε αυτό, έχει τύχει και σε μένα στο παρελθόν. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς πολλές φορές και αυτό σε χτυπάει ακόμα πιο δυνατά».//Γ.

ertsports.gr


agrinio24.gr