Με κοινωνικά ευαίσθητα θέματα μακριά από τους χάκερς που μπλόκαραν πρόσφατα τις ενδοσχολικές εξετάσεις έγινε η πρεμιέρα των πανελλαδικών .

Πρώτοι στη «μάχη» οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών .

Τα οφέλη του εθελοντισμού και το ποίημα του Μπρεχτ με τίτλο «Καταφύγια για τη νύχτα» ήταν τα θέματα που κλήθηκαν να αναπτύξουν.

Περίπου 90000 φέτος είναι οι υποψήφιοι, 68.574 οι θέσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Κοντά στους υποψηφίους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο Τικ Τοκ.

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις πανελλήνιες αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”»

«Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν τις πανελλαδικές, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς»

Σε έκρηξη θυμού για κάποιους εκπαιδευτικούς που εμφανίστηκαν να πανηγυρίζουν για την επίθεση από χάκερς στην τράπεζα θεμάτων των ενδοσχολικών εξετάσεων στο λύκειο απέδωσε τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που έκανε εναντίον τους ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Οι εξετάσεις των γενικών λυκείων θα αρχίσουν αύριο 2 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα με μαθήματα προσανατολισμού.

megatv.com


agrinio24.gr