Στη Βόρεια Ελλάδα περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρωί επισκέφτηκε την Κεραμωτη Καβάλας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θάσο ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα.

Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει ιδιαίτερο βάρος σε περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας όπου στην Πειραιώς εκτιμούν ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια να αυξήσουν τα ποσοστά τους.

Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει ως στόχο την αύξηση των εκλογικών ποσοστών της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές και παντού τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο χαλαρής ψήφου και ότι ο πήχης της αυτοδυναμίας ενδεχομένως να ανέβει αν μπουν περισσότερα κόμματα στη Βουλή.

Σαφές μήνυμα για αυτοδυναμία

Στη χθεσινή του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το δίλημμα αυτοδυναμία ή τρίτες κάλπες.

Συγκεκριμένα είπε πως σε περίπτωση που δεν έχει αυτοδυναμία, ένα τέτοιο σενάριο νομοτελειακά θα μας οδηγούσε σε εκλογές τον Αύγουστο με δεδομένη τη στάση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να είναι στην αντιπολίτευση και από τη στιγμή που λέει ότι ακόμα και 149 βουλευτές να έχει η ΝΔ δεν θα συμπράξει είναι σαφές ότι κλείνει την πόρτα και αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία θα πάμε σε τρίτες εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει σήμερα το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος, το οποίο φέρει τον τίτλο «Ελλάδα 2027».

Στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος θα βρεθούν οι Γιώργος Χουλιαράκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας και Αλέξης Χαρίτσης.

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «Δίκαιη κοινωνία και Ευημερία για όλους», ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τα επτά βήματα πάνω στα οποία θα στηθεί το κοινωνικό κράτος, καθώς και η ενίσχυση των εισοδημάτων των μικρομεσαίων και μισθωτών.


Πηγή