Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, φεύγοντας το πρωί από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του πήρε μαζί του το παιδί προκειμένου να το αφήσει στο νηπιαγωγείο. Η σύζυγός του έπρεπε να το παραλάβει το μεσημέρι.

Ωστόσο, όταν η γυναίκα έφτασε, οι δάσκαλοι της εξήγησαν ότι η κόρη της δεν είχε εμφανιστεί στο σχολείο.

«Όταν πήγε να την παραλάβει από το παιδικό σταθμό, ανακάλυψε οτι το μικρό κορίτσι δεν έιχε πάει ποτέ στον παιδικό . Βγαίνοντας έξω είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της μερικά μέτρα μακριά από τον παιδικό σταθμό και μέσα το μικρό κορίτσι. Άρχισε να ουρλιάζει τραβώντας την προσοχή των περαστικών. Ένας άνδρας έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου. Δυστυχώς το μικρό κορίτσι ήταν ήδη νεκρό», αναφέρει δημοσίευμα της La Reppublica.

Έμεινε 7 ώρες στο αυτοκίνητο

Η δουλειά του 44χρονου άνδρα πατέρα ακόμα 2 παιδιών από άλλο γάμο, ήταν δίπλα στον παιδικό σταθμό. Όπως όλα δείχνουν, όταν ο πατέρας πάρκαρε έξω από το νηπιαγωγείο, ξέχασε να πάρει το παιδί μαζί του, με αποτέλεσμα αυτό να μείνει μέσα για πολλές ώρες και να βρει φρικτό θάνατο.

Το πρώτο παιδί που έχασε τη ζωή του όταν το ξέχασε η μητέρα του στην Ιταλία κατεγράφη το 1998.

Έκτοτε έχουν χάσει τη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο 11 παιδιά από μηνών έως και 2 ετών.

Τo 88% έχασαν τη ζωή τους από θερμοπληξία καθώς το σώμα του παιδιού υπερθερμαίνεται τρεις έως πέντε φορές ταχύτερα συγκριτικά με ενός ενήλικα.


Πηγή