Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης η οποία παραμένει προφυλακισμένη, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο MEGA, η ανήλικη από τα Σεπόλια αναγνώρισε στο πρόσωπο του 63χρονου έναν από τους βιαστές της.

«Τον αναγνώρισε, κάπου είδε το πρόσωπό του, τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της. Ο συγκεκριμένος την έστειλε με κάποιον τρόπο και σε έναν άλλο, μεγάλης ηλικίας ‘κύριο’, όπου και αυτός έκανε τις ίδιες πράξεις και για τον οποίο γνωρίζει σαν στοιχείο, πού είναι το σπίτι του».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, από εδώ και στο εξής θα πρέπει «εισαγγελέας και ανακριτής να διατάξουν να επιδειχθεί η φωτογραφία του επίσημα, να γίνει η αναγνώριση επισήμως και να ασκηθεί ποινική δίωξη και να συλληφθεί».

«Η 12χρονη θέλει να μιλήσει και για άλλα παιδιά»

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Λύτρα, ο οποίος τόνισε πως η 12χρονη έχει αναφερθεί, στην τελευταία της κατάθεση, και σε 3 ακόμα Έλληνες, χωρίς όμως να έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι η πληροφορία ότι η ανήλικη « θέλει να μιλήσει και για άλλα παιδιά. Έχουν πέσει στην πληροφόρησή μου πάρα πολύ σοβαρά περιστατικά, που όταν αποκαλυφθούν θα ανατριχιάσουν όλοι στο άκουσμά τους», τόνισε ο δικηγόρος, ο οποίος είπε ότι σίγουρα υπάρχει ακόμα ένα περιστατικό «που από εκεί και μετά με τι τρόπο έγινε από τον βασικό κατηγορούμενο και τι σχέση έχει η 12χρονη, δεν μπορώ να επεκταθώ. Πραγματικά αηδίασα», κατέληξε.


Πηγή