Τη Σαλαμίνα επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας στις περιοδείες εντός Αττικής και σε μια εκλογική περιφέρεια, τη Β Πειραιά, όπου η ΝΔ πέτυχε εντυπωσιακά ποσοστά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παντού τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού και χαλαρής ψήφου, καθώς και ότι στις 25 Ιουνίου πρώτα ψηφίζουμε και μετά πάμε στην παραλία.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της Ροδόπης από την Πειραιώς τονίζουν πως ό,τι είχε να πει ο κ. Μητσοτάκης το είπε και αναμένουν πειστικές απαντήσεις από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα.

Μέχρι τις εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να βρεθει σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες της χώρας, ενώ είναι ήδη στο πρόγραμμά του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τετάρτη.

«Η ΝΔ εργαλειοποιεί την ΕΥΠ» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για εργαλειοποίηση της ΕΥΠ κατηγορεί την ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει πως δεν υπήρχε έλαβαν καμία ενημέρωση πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως και δεν υπήρξε καμία επαφή στελέχους ή πρώην κυβερνητικού αξιωματούχου με το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη, επισημαίνεται ότι η ενημέρωση που έλαβε η Κουμουνδούρου ήρθε μέσα από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ και συγκεκριμένα από δελτίο της ΕΥΠ, το οποίο είχε επιλεκτικές πληροφορίες και αφορούσαν όλους του υποψήφιους μουσουλμάνους στη Θράκη.

Από τα Ανώγεια ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανεχτεί μύγα στο σπαθί του για το πατριωτικό τους καθήκον, αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της τετραετίας 2015 – 2019.


Πηγή