Αύριο θα κλείσει αυτή την προεκλογική εκστρατεία με την κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα.

Το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπό άκρα μυστικότητα με το Μπάρακ Ομπάμα. Η συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτείων πραγματοποιήθηκε υπο άκρα μυστικότητα και σύμφωνα πληροφορίες κράτησε περίπου 35 λεπτά.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter όπου έγραψε:

«Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον Μπάρακ Ομπάμα σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα. Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα».

Το απόγευμα θα παραστεί σε συζήτηση του Μπάρακ Ομπάμα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για τους τρόπους ενίσχυσης της Δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Απόψε η προεκλογική ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα

Για τις 20:00 έχει προγραμματιστεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Η προεκλογική εκστρατεία του Αλέξη Τσίπρα κορυφώνεται με τη μάχη της συσπείρωσης μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την ανατροπή των συσχετισμών της περασμένης κάλπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει τα διλήμματα των εκλογών, τα οποία – όπως και θα αναφέρει – τίθονται από το ίδιο το εκλογικό σύστημα, ενώ αναμένεται να δηλώσει πως δεν πρέπει να χαθεί καμία προοδευτική ψήφος. Ακόμη, θα τονίσει ότι θα πρέπει να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση, ώστε να μην υπάρξει διαρροή ψήφων σε άλλα μικρότερα κόμματα και να μη δοθεί μέσω αυτής της διαρροής παντοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σημειώνεται πως το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα παρευρεθεί στη συζήτηση με τον Μπάρακ Ομπάμα στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Πηγή