Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οποία η κινητοποίηση των εθελοντών και των πολιτών ήταν τεράστια, η Άννα ήταν η πρώτη που εκτίμησε το χώρο και κατάλαβε ότι εκεί κρυβόταν το μυστικό θανάτου της Αναστάζια.

Το σοκ ήταν μεγάλο για την εθελόντρια όταν εντόπισε τη σορό της Αναστάζια κι όπως είπε η ίδια στο «Τούνελ», προσπαθεί να διαχειριστεί όσα αντίκρυσε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

«Είναι πολύ νωπά ακόμα. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, με βοηθά πολύ η οικογένειά μου. Προσπαθώ να μην με καταβάλει το συναίσθημα. Είναι ακόμα δύσκολο. Το σίγουρο είναι ότι η Αναστάζια είναι πλέον αδερφή, αυτό μόνο», είπε με συγκίνηση.

Εκείνο που την συγκίνησε βαθύτατα ήταν η αλληλεγγύη του κόσμου, καθώς πολλοί ήταν οι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα για τον εντοπισμό της Αναστάζια.

«Μπορώ να πω ότι ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη, γιατί κατά τη διάρκεια των ερευνών συνάντησα διάφορους εθελοντές, πολίτες και τουρίστες, οι οποίοι έλεγαν ότι ήθελαν να ψάξουν κι αυτοί. Ήταν εκπληκτικό, αυτό δηλώνει αλληλεγγύη», δήλωσε στο «Τούνελ».


Πηγή