Οι αστυνομικοί στο Μίσιγκαν, ειδοποιημένοι από τη μεγάλη κόρη της οικογένειας ότι η μητέρα της σε κατάσταση αμόκ προσπαθεί να σκοτώσει την ίδια και τα τρία αδέλφια της, μπαίνουν στο σπίτι και βρίσκουν τη μητέρα που επιχειρεί να πνίξει στην μπανιέρα το πιο μικρό παιδί, ένα κοριτσάκι δύο ετών.

Με μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή καταφέρνουν να σώσουν το παιδί το οποίο έφερε και τραύμα από μαχαίρι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με ένα από αδέλφια του που επίσης είχε τραύμα από μαχαίρι.

Στο νοσοκομείο εισήχθη και η 35χρονη μητέρα που είχε πιει τοξικό υγρό. Εξετάζεται από ψυχιάτρους ενώ όπως έγινε γνωστό, έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Κλίβελαντ

Δεν ήταν το ίδιο τυχερό ένα άλλο κοριτσάκι στο Κλίβελαντ.

Αν και ήταν μόλις 16 μηνών, η μητέρα του το άφησε μόνο στο σπίτι και πήγε διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο, για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όταν επέστρεψε η 20χρονη στο σπίτι, βρήκε νεκρό το παιδί μέσα στην κούνια του, από αφυδάτωση.

Γείτονες λένε ότι η μητέρα άφηνε συχνά μόνο του το παιδί. Ο παππούς και η γιαγιά επίσης είχαν πάει διακοπές, όμως είχαν φύγει από το σπίτι πριν από τη μητέρα.

Η υπόθεση έχει αρκετά κενά, που ερευνά η αστυνομία».

Νέα Υόρκη

Σε μια άλλη τραγωδία, στη Νέα Υόρκη, πατέρας σκότωσε με βαλλίστρα τη νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά της μητέρας της.

Το βέλος διαπέρασε το κορμάκι του βρέφους, μόλις 3 εβδομάδων, και καρφώθηκε στη μητέρα τραυματίζοντάς την σοβαρά.

0 26χρονος που έχει ιστορικό κακοποίησης της συντρόφου του, επιχείρησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, όμως κόλλησε στη λάσπη, εγκλωβίστηκε σε δάσος και συνελήφθη από την αστυνομία.


Πηγή