Πανικός το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και άρχισε να πέφτει πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

«Έπεσε στο πρώτο το σταθμευμένο το cintroen εν συνεχεία σε αυτά έχει γίνει η καλή η πρόσκρουση και μετά τα υπόλοιπα τα οχήματα μετακινηθήκαν τα οποία ήταν σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο».

Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου πήγαινε να παραλάβει εργάτες για να τους μεταφέρει στο εργοστάσιο.

Πριν ακόμη επιβιβαστεί ο πρώτος επιβάτης κι ενώ το λεωφορείο βρίσκεται πάνω στην Εγνατία, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο o οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος.

Χτυπάει το πρώτο όχημα, μετά προσκρούει σε ακόμη 3 οχήματα και γίνεται ντόμινο.

Το λεωφορείο προκάλεσε ζημιές σε 12 αυτοκίνητα με 4 από αυτά να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

«Δεν κατάλαβα πώς έγινε»

O οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι έγινε.

«Είμαι σοκαρισμένος. Δεν κατάλαβα πως έγινε. Έχασα ξαφνικά τον έλεγχο, θυμάμαι που χτύπησα πρώτα το μαύρο αυτοκίνητο και μετά δεν κατάλαβα τι έγινε. Είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην άκρη, μου έφυγε το αμάξι και τα πήρα παραμάζωμα όλα».

Οι οδηγοί των οχημάτων έφτασαν στο σημείο να δουν τι συνέβη. Αμέσως ξεκίνησαν τα τηλέφωνα στις ασφαλιστικές και ήρθε άμεσα η αστυνομία. Έκπληκτοι αντίκρισαν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και το μέγεθος της ζημιάς από την πρωινή καραμπόλα.

«Το μόνο θετικό είναι πως δεν υπάρχουν θύματα αν υπήρχαν θύματα».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 7 το πρωί και δεν κυκλοφορούσε κανείς στο σημείο.


Πηγή