Σήμερα στις 11 το πρωί ο 22χρονος πήγε στην  επιθεώρηση εργασίας καθώς μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει επίσημη καταγραφή του περιστατικού αλλά μόνο μία προφορική ενημέρωση λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 22χρονος για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα μπορεί να εργαστεί ενώ μιλώντας στο MEGA, ο ίδιος είπε πως δεν θα ήθελε να εργαστεί ξανά στον κλάδο του τουρισμού.

Ο πόνος επιμένει, όπως και η αδιαφορία της επιχείρησης που παρά την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας να αναλάβουν τόσο να τον ασφαλίσουν όσο και να του καλύψουν τη θεραπεία του, εκείνοι επιλέγουν να παραμένουν άφαντοι.

Ο 22χρονος τώρα προσπαθεί να διαχειριστεί την καθημερινότητά του η οποία είναι εξαιρετικά επίπονη, ενώ ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή για την επούλωση των εγκαυμάτων στο πρόσωπο και τα χέρια.

Ο υπουργός δείχνει να έχει αναλάβει προσωπικά την επίλυση του θέματος, με την επιχείρηση ωστόσο να συνεχίζει επιδεικτικά να αδιαφορεί.

Μάλιστα, η επιχείρηση προσπάθησε να τον ασφαλίσει 10 ημέρες μετά το ατύχημα με ημερομηνίας έναρξης δύο ημέρες πριν το ατύχημα.


Πηγή