Άστραψε και βρόντηξε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του μπροστά στον δικαστή για να δηλώσει αθώος ή ένοχος για τις σοβαρές κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά του Τζο Μπάιντεν, που τον στόλισε με άπειρα κοσμητικά επίθετα.

«Επομένως, αυτό το γελοίο κατηγορητήριο εναντίον μας, δεν είναι νομική υπόθεση, είναι μια πράξη απελπισίας από τον αποτυχημένο και ντροπιασμένο απατεώνα Τζο Μπάιντεν και τους ριζοσπαστικούς αριστερούς τραμπούκους του για να διατηρήσουν την εξουσία τους», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ισχυρίστηκε ότι είχε κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα που ήταν απόρροια μίας πολύ κακής εκλογικής διαδικασίας.

«Προσπάθησαν να καταστήσουν παράνομη την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων κακών εκλογών. Ήταν πολύ κακές εκλογές. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αλλά μόνο ένα κόμμα που εξαπατά στις εκλογές θα προσπαθούσε να το κάνει παράνομο, γιατί αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, γιατί να το κάνετε αυτό; Και γιατί να φοβάστε να βγουν αυτά τα αποτελέσματα;».

Ο 77χρονος πρώην Πρόεδρος αποκαλεί ψευδείς τις κατηγορίες που του αποδίδονται και κατηγορεί τον Τζο Μπάιντεν ότι θέλει να συγκαλύψει τα εγκλήματα του Χάντερ Μπάιντεν.

«Η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν έπαιρνε χρήματα από την Κίνα, την Ουκρανία, τη Ρωσία και τόσες άλλες χώρες. Και τώρα κάθε φορά που αποκαλύπτεται περισσότερη διαφθορά Μπάιντεν, οι κολλητοί του με κατηγορούν επειδή θέλουν να βγάλουν από τη μέση την πιο κακή δημοσιότητα που έχετε δει ποτέ. Όποτε τους συμβαίνει κάτι μεγάλο, βάζουν άλλο κατηγορητήριο ή ειδικό κατηγορητήριο. Λέγεται συγκάλυψη και αυτό που κάνουν είναι παράνομο και φρικτό», είπε.

Ο πρώην πρόεδρος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, στέρηση των δικαιωμάτων ψήφου από τους πολίτες και παρεμπόδιση επίσημης διαδικασίας, κατηγορίες που επισύρουν μέγιστη ποινή την 20ετή φυλάκιση.


Πηγή