Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στη φονική συμπλοκή, προβάλλοντας στις απολογίες τους δικαιολογίες για την παρουσία τους στην περιοχή των επεισοδίων, που δεν έπεισαν τους ανακριτές.

«Αποτρόπαια πράξη»

Στην κατάθεσή του στους ανακριτές, ο φερόμενος ως αρχηγός των Κροατών χούλιγκαν υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία του 29χρονου, την οποία χαρακτηρίζει «αποτρόπαια πράξη».

Ο 42χρονος αναφέρει ότι βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να χειροκροτήσει την ομάδα του στην προπόνηση, ενώ υποστήριξε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει αγώνα του Παναθηναϊκού.

«Ίσως κάποιοι συμπατριώτες μου να μετείχαν κρατώντας ξύλα, ωστόσο δεν τους γνωρίζω, δεν ήταν στη δική μου παρέα, δεν έχω ανταλλάξει κανένα μήνυμα ούτε μέσω SMS ούτε μέσω των social media, δεν έχω επικοινωνήσει με κανένα μέσο για δήθεν καθορισμό συνάντησης.

»Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λόγω της απόστασης, καθότι βρισκόμουν μακριά και δεν είχα οπτική επαφή για το ποιος πραγματικά έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι, τον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή, αποτρόπαια πράξη, για την οποία λυπηθήκαμε βαθύτατα».

Μετά την προφυλάκιση όλων των συλληφθέντων, πλέον οι Αρχές ρίχνουν το βάρος στην ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει συλλεχθεί αλλά και του DNA, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δολοφόνο του 29χρονου.


Πηγή