«Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια», ήταν ένα από τα σχόλια στον Στέφανο Κασσελάκη.

Με ορμητήριο τα Χανιά και με όπλο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διστάζει να απαντήσει ακόμη και στα πιο χυδαία σεξιστικά σχόλια που γράφονται εναντίον του.

«Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι».

Τα «πυρά» συνεχίζονται στο πρόσωπό του από τους συνυποψηφίους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επιχείρηση», σχολίασε δεικτικά για τον εξ’ Αμερικής τεχνοκράτη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Δεν είναι επιχείρηση ο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να φέρεις ένα διευθύνοντα σύμβουλο από άλλη χώρα. Έχει ιστορία, αναλύσεις».

«Έχει πέραση σε ένα κόσμο που είναι UFO»

Ο Στέφανος Τζουμάκας την Παρασκευή ξέσπασε στα γέλια αναφορικά με την υποψηφιότητά Κασσελάκη με αιχμές ότι υποκινείται από συμφέροντα.

Δημ. Οικονομου: Μιλά για ανασυγκρότηση της Αριστεράς ο άνθρωπος.

Τζουμάκας: (Ξεσπά σε γέλια) Κάτι άλλο, πιο σοβαρό; Υπάρχει σε ένα κόσμο που είναι ούφο. Δεν έχει σχέση με τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

«Τι δεν έχω ακούσει! Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν. Με ‘’φύτεψε’’ ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με ‘’πότισε’’ στην πολιτική.», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πατώντας πάνω στα χνάρια του Παύλου Πολάκη, αλλά με πιο εξελιγμένες τακτικές, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απαντά με συνεχείς αναρτήσεις του και στα εσωκομματικά πυρά για τα ένσημά του στο κόμμα και την Αριστερά.

«Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό».

«Να σπάσουμε τον φόβο που έχει εμπεδωθεί ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο»

Η Έφη Αχτσιόγλου συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια με βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν μπορείς να διεκδικείς δεν μπορείς να έχεις κάτι περισσότερο. Να σπάσουμε το φόβο που έχει εμπεδωθεί στην κοινωνία ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο. Η κοινωνία μπορεί να ζήσει καλύτερα».

Αλλάζουν στρατόπεδα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εν’ όψει των εκλογών

Μετά τον Ευάγγελο Αποστολάκη και ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, που πρωταγωνίστησε στην συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας έστριψε από την υποψηφιότητα της κ. Αχτσιόγλου, στηρίζοντας τώρα και εκείνος τον κ. Κασσελάκη.

«Κι όμως μια καινούργια ιδέα στην αρχή φαίνεται παράφωνη. Δεν λέω, μπορεί να συνεχίσει έτσι και να χαθεί. Όμως η ανανέωση μπορεί να προέλθει από το ρίσκο, όχι από την επιβεβαίωση των κεκτημένων».

«Τα καράβια μπορεί στα ασφαλή λιμάνια να μην κινδυνεύουν καθόλου. Δεν φτιάχτηκαν όμως για αυτό. Φτιάχτηκαν για ταξιδεύουν στις ανοιχτές θάλασσες και να πηγαίνουν τους λαούς στους προορισμούς της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Αυτό το στοίχημα πρέπει να βάλουμε και όχι να δώσουμε μια εικόνα ότι πάμε να λύσουμε κάποια ιδιαίτερα δικά μας προβλήματα μέσω αυτής της διαδικασίας», είπε ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Με την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων στο αυριανό διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα επικυρωθούν και τυπικά οι πέντε υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος.


Πηγή