Τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Ρούμπι Φράνκι έδειχνε την καθημερινότητα της ίδιας και της οικογένειας της στο κανάλι της στο YouTube.

Εκείνη, ο άντρας της Κέβιν και τα έξι παιδιά τους είχαν γίνει διάσημοι στον χώρο των social media μέσω των βίντεο που ανέβαζαν από την ζωή τους στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, έχοντας πάνω από δύο εκατομμύρια ακολούθους.

-Τσάντ, τι κάνεις εκεί; Δεν στέλνουμε μηνύματα όταν τρώμε στο τραπέζι. Δεν στέλνουμε μηνύματα.

Χαμόγελα, παιχνίδια, ευχάριστες στιγμές.

-Τα πας τόσο καλά. Είσαι καλά; Είσαι έτοιμη;

Τώρα όμως αποκαλύπτεται μια ανατριχιαστική πραγματικότητα πίσω από το χαρούμενο προσωπείο της οικογένειας των Μορμόνων.

Η μητέρα, 41ενος ετών, κατηγορείται ότι κακοποιούσε συστηματικά τα παιδιά της.

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε όταν ένα από τα παιδιά κατάφερε να «δραπετεύσει» από το σπίτι στενής συνεργάτιδας της μητέρας του. Το 12χρονο αγόρι βγήκε από το παράθυρο, και κατέφυγε σε έναν γείτονα.

Εκείνος παρατήρησε ότι το παιδί είχε ανοικτές πληγές και σημάδια από ταινία στους αστραγάλους και τους καρπούς.

«Η αστυνομία λέει πως αυτό είναι το σπίτι από το οποίο απέδρασε ένα μικρό παιδί και πήγε στον γείτονα ζητώντας φαγητό και νερό. Είπαν πως το παιδί ήταν υποσιτισμένο. Το ίδιο και ένα άλλο παιδί που βρέθηκε στο σπίτι. Η μεγαλύτερη κόρη της Φράνκι, η Σέρι, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram με την λεζάντα ‘’επιτέλους’’», ανέφερε το δελτίο του NBC.

Η μητέρα και η συνεργάτιδα της συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος.

Οι φήμες για κακοποίηση των παιδιών κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020, όμως οι Αρχές δεν είχαν απτά στοιχεία.


Πηγή