Ο Σπύρος Δημητρίου ενώνει τις δυνάμεις του με τον Νίκο Χαρδαλιά και κατεβαίνει υποψήφιος ως Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για την απόφασή του αυτή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «πολλές φορές έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και θες να το διαθέσεις», ενώ αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο της Περιφέρειας και των αρμοδιοτήτων της.

«Είναι πλέον μάλλον αρετή να μην προέρχεται κανείς από κομματικούς σωλήνες. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν στο 15μελές στο σχολείο. Βλέπουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν επάγγελμα της πολιτική. Κάποιες δεξιότητες, κάποιες γνώσεις, ίσως το άφθαρτο της παρουσίας μου στον χώρο της πολιτικής να συνιστούν αρετές που να βοηθήσουν σε περίπτωση εκλογής μου», ανέφερε.

Για τους αρνητές των νέων ταυτοτήτων

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αλαλούμ που έχει προκύψει με τις νέες ταυτότητες, με τους αρνητές να κάνουν λόγο για τσιπάκι που θα τους παρακολουθεί.

Ο Σπύρος Δημητρίου εκτίμησε πως εκείνο που ενοχλεί τους αρνητές των νέων ταυτοτήτων είναι η υποχρεωτικότητα, ενώ τόνισε πως προσεγγίζει τους ανθρώπους αυτούς με συμπάθεια.

«Οι άνθρωποι που αντιστέκονται στην έκδοση νέων ταυτοτήτων τη στιγμή που έχουμε στα χέρια μας μία βόμβα, το κινητό τηλέφωνο. Όλα τα εγκλήματα εξιχνιάζονται από παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων. Εάν δεν είχαμε το στίγμα τους, τα πινάκια των δικαστηρίων θα ήταν τουλάχιστον κατά 80% μειωμένα», σχολίασε.


Πηγή