Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε παντού στην Πυροσβεστική, στα Canadair, όπου μίλησε και με ισπανικές δυνάμεις που συνδράμουν σε άψογα Ισπανικά.

Πυροσβέστης: Για εμένα το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια

Στέφανος Κασσελάκης: Η ασφάλεια σε τι;

Πυροσβέστης: Η ασφάλεια πτήσεων , ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι τα ιπτάμενα μέσα για να φορτώνουμε και να αδειάζουμε νερό και όλα πήγαν πολύ καλά.

Στέφανος Κασσελάκης: Με το αεροδρόμιο;

Πυροσβέστης: Ναι ναι πολύ καλά.

Ενώ βρέθηκε και στο σημείο της πυρκαγιάς εκεί που καταστράφηκαν περιουσίες όπου τον οδήγησε πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μάκρης.

Μάλιστα, λίγο πριν την αναχώρηση από τα γραφεία δέχτηκε και ένα κομπλιμέντο: «Πολύ όμορφο παλικάρι είσαι».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε και με τους πληγέντες. Ενώ κάνοντας τον απολογισμό κατήγγειλε πως η καταστροφή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Την ίδια ώρα στο εσωκομματικό πεδίο οι επιθέσεις καλά κρατούν με τον Νίκο Φίλη να τον «αδειάζει».

Όσα έγιναν στο κομμά, όπου ο Κασσελάκης στην πρώτη του ομιλία, ήταν μάλιστα ο μόνος που επέλεξε να φοράει γραβάτα, απευθύνθηκε για πρώτη φορλα σε στενό κομματικό ακροατήριο εξακολουθούν να προκαλούν αναταράξεις με τον Νίκο Παππά να «αδειάζει» την πρόταση Κασσελάκη για κατάργηση της θητείας.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι υποψήφιοι φορτσάρουν με την Έφη Αχτσιόγλου να λέει πως δεν θα επιδιώξει ως πρόεδρος συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να «αδειάζει» τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Στέφανο Τζουμάκα να του επιτίθεται.


Πηγή