«Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Ούτε να είμαι αλλιώς και να εμφανίζομαι αλλιώς», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και είναι ο ίδιος άνθρωπος που από την μία σχηματίζει καρδούλες και στέλνει την αγάπη της σε όσους την έβαλαν μέσα στην Βουλή, και από την άλλη με ιδιαίτερο ζήλο και θέρμη υπερασπίζεται και διεκδικεί τα όσα πρεσβεύει και πιστεύει.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη χτες βράδυ στο ONE η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η μοναδική γυναίκα αρχηγός στη νέα οχτακομματική Βουλή μίλησε για άγνωστες πτυχές του εαυτού της και της καθημερινότητάς της αλλά και για τη σχέση ζωής με τον ηθοποιό και πλέον βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας» Διαμαντή Καραναστάση.

«Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να αλλάξει τα πράγματα και θέλει να ξεκινήσει από τον δικό του χώρο τον καλλιτεχνικό».

«Με γοήτευσε αμέσως»

«Από εκείνη τη βραδιά, ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου», θα πει για την πρώτη τους συνάντηση πίσω στο 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης.

«Με γοήτευσε αμέσως. Είχαμε μια φοβερή συζήτηση. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για τα πάντα».

Η συζήτηση διήρκησε κάτι παραπάνω από 4 ώρες και όπως λέει η ίδια, ήταν η στιγμή που μαζί οραματίστηκαν και στη συνέχεια ίδρυσαν την «Πλεύση Ελευθερίας».

«Ήταν μια γνωριμία που εξελίχθηκε κεραυνοβόλα».

Το email που έμεινε στο διαβάστηκε

Πριν φτάσουν στη συνάντηση όμως, είχε προηγηθεί ένα email που είχε στείλει ο Διαμαντής Καραναστάσης για να της εκφράσει τον θαυμασμό του και παρ’ ολίγον να μείνει… στο «διαβάστηκε».

«Κι έτσι το email αυτό έμεινε μετέωρο. Δεν το είδα ποτέ. Ο Διαμαντής έμεινε με την αίσθηση ότι τον γείωσα και δεν του απάντησα ποτέ».

Μετά την τυχαία συνάντηση όμως στο φουαγέ του θεάτρου θα παραμείνουν αχώριστοι. Μαζί σε ταξίδια, παραστάσεις και βόλτες, μαζί και στην πολιτική. Το 2019 «έτρεξε» μόνος του όλη την προεκλογική καμπάνια της «Πλεύσης» ενώ σήμερα κάθεται δίπλα της στα έδρανα του κοινοβουλίου.

«Στο σπίτι είμαι η Ζωίτσα για εκείνον και τα παιδιά του», θα πει.

Τα παιδικά χρόνια και οι γονείς της

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και τη σχέση της με τους γονείς της.

«Ως παιδί, ως έφηβη, αλλά και ως φοιτήτρια έκανα και τις δικές μου συγκρούσεις. Είχαμε τις δύσκολες στιγμές που έχουν όλες οι οικογένειες. Ήταν άνθρωποι που ποτέ δεν έπαψα να θαυμάζω και ποτέ δεν έπαψα να είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσαν».

Ο καλύτερος φίλος της είναι από το δημοτικό, με την ίδια να λέει πως είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει.

«Ήμουν ο συνδυασμός που σκοτώνει, την ίδια ώρα που ήμουν άτακτη, ήμουν και η καλύτερη μαθήτρια».

Η σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τα δύο παιδιά του συντρόφου της είναι ιδιαίτερα καλή, με την ίδια πάντως να μην έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει και δικό της τέκνο.


Πηγή