Δραματικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από την χώρα με τις εικόνες που φτάνουν από την Μαγνησία και το Πήλιο να είναι εικόνες αποκάλυψης.

Ήδη το φαινόμενο αποδεικνύεται φονικό καθώς ένας άνδρας έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο, ενώ ένας 42χρονος αγνοείται καθώς παρασύρθηκε από χείμαρρο την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, ενώ το παιδί του σώθηκε από θαύμα.

Η πόλη του Βόλου έχει πνιγεί στα λασπόνερα, η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί, ο δήμαρχος της πόλης βγήκε στους δρόμους καλώντας τους πολίτες να μην κυκλοφορούν, φόβοι εκφράζονται αυτήν την ώρα ότι από τον τεράστιο όγκο νερού που έχει πέσει το οδόστρωμα σε πολλά σημεία έχει υποστεί διαβρώσεις και είναι επικίνδυνο για τους πολίτες.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έρευνες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άντρα στην Αγία Αικατερίνη Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ένας άντρας 42 ετών, προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου στις 7 η ώρα το πρωί, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε.

Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο 16χρονος γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Το αυτοκίνητο του 42χρονου φέρεται να παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης και εδώ και ώρα τα σωστικά συνεργεία χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό του.

Το MEGA βρέθηκε στο σημείο που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 42χρονου αγνοούμενου.

Δραματικές ώρες στο Πήλιο – Εγκλωβισμένοι κάτοικοι και τουρίστες

Εικόνες βιβλικής καταστροφής καταγράφονται και από το μέτωπο του Πηλίου, καθώς οι σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel έχει καταστρέψει στο διάβα της δρόμους, επιχειρήσεις και σπίτια.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του σημείου στο δρόμου που βρίσκεται έξω από το Πήλιο έχει πια κοπεί, ακριβώς έξω από την Πορταριά. Έχει μετατραπεί σε θάλασσα κι έχει υποχωρήσει όλο το οδόστρωμα. Έτσι πλέον δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί με το Πήλιο.

Κάτοικοι και τουρίστες έχουν μείνει παγιδευμένοι χωρίς ρεύμα αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής με σκοπό να αποτρέπουν τον κόσμο να πλησιάσει.

Εικόνες αποκάλυψης έχουν καταγραφεί λεπτό προς λεπτό καθόλη την διάρκεια της ημέρας από το MEGA.

Πήλιο: Δραματική έκκληση των Αρχών «Μείνετε στα σπίτια σας»

Ώρα με την ώρα η ένταση της καταιγίδας αυξάνεται με αποτέλεσμα ο κίνδυνος της διάβρωσης του οδοστρώματος  να είναι μεγάλος  σχεδόν σε όλους τους δρόμους του Πηλίου. Σε αυτό το πλαίσιο οι αρχές κάνουν έκκληση να μην κυκλοφορεί κανείς.


Πηγή